« poprzedni wątek | następny wątek » |
21. Data: 2006-05-07 11:50:29
Temat: Re: co można zrobić dla Panslavisty
Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:e3km6r$sbk$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Nie będę kąpał się w szambie, wystarczy żebym zatknął sobie nos...
Slave!
Jak można się kapać samemu w sobie i to do tego z zatkniętym nosem
może jakieś jeszcze korki na inne otwory
i amputacja niemytego
Panlistonosz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
22. Data: 2006-05-07 12:28:46
Temat: Re: co można zrobić dla Panslavisty
"Panlistonosz" <p...@o...pl> wrote in message
news:e3kmup$326$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:e3km6r$sbk$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
>> Nie będę kąpał się w szambie, wystarczy żebym zatknął sobie nos...
>
> Slave!
>
> Jak można się kapać samemu w sobie i to do tego z zatkniętym nosem
> może jakieś jeszcze korki na inne otwory
> i amputacja niemytego
>
> Panlistonosz - Remi_ngton z porożem...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
23. Data: 2006-05-07 12:42:57
Temat: Re: co można zrobić do kaszy gryczanej?
"Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> wrote in message
news:6879698192$20060507112400@ewcia.kloups...
> Widac ze myslisz napletkiem.
Jesteś zębata jak... Ząbkowska.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
24. Data: 2006-05-07 14:32:04
Temat: Re: co można zrobić do kaszy gryczanej?
Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:e3krko$a0h$2@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Jesteś zębata jak... Ząbkowska.
zawiadamia sie, ze Łoś nie mieszka na Zabkowskiej
d
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
25. Data: 2006-05-08 00:04:01
Temat: Re: co można zrobić do kaszy gryczanej?
"Panlistonosz" <p...@o...pl> wrote in message
news:e3l0go$iju$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:e3krko$a0h$2@nemesis.news.tpi.pl...
>>
>> Jesteś zębata jak... Ząbkowska.
> zawiadamia sie, ze Łoś nie mieszka na Zabkowskiej
>
> d
Nie na Ząbkowskiej a w Ząbkach, nie Rogacz, jeno szwagierka jego...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
26. Data: 2006-05-09 06:59:43
Temat: Re: co można zrobić do kaszy gryczanej?Użytkownik Magdalena W. napisał:
> Babka z kaszy gryczanej: kasza ugotowana + biały ser (1:1 mniej więcej) +
> zeszklona posiekana cebula + jajko + przyprawy wedle uznania. Włożyć masę do
> dowolnej formy, upiec, podać z sosem pieczarkowym i surówkami, jakie się
> lubi.
>
Przygotowałam masę, ale nie wiem, jak ją upiec: w jakiej temperaturze,
jak długo, jak sprawdzić, czy jest gotowe?
Proszę o podpowiedź, pozdrawiam, Ula.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
27. Data: 2006-05-09 07:46:17
Temat: Re: co można zrobić do kaszy gryczanej?
@(usun.cyfry.456)poczta.onet.pl napisał(a):
> > Babka z kaszy gryczanej: kasza ugotowana + biały ser (1:1 mniej więcej) +
> > zeszklona posiekana cebula + jajko + przyprawy wedle uznania. Włożyć masę do
> > dowolnej formy, upiec, podać z sosem pieczarkowym i surówkami, jakie się
> > lubi.
> Przygotowałam masę, ale nie wiem, jak ją upiec: w jakiej temperaturze,
> jak długo, jak sprawdzić, czy jest gotowe?
Nie robiłam nigdy tego, ale patrząc na przepis, mamy tu do czynienia
z gotowymi produktami.
Chodzi, więc, o ścięcie sera (podobnie jak w serniku) oraz o
ścięcie jajka.
Ja bym dała 180 st C na 15 - 20 min.
Sama zobaczysz po tym pierwszym razie, jakie korekty trzeba
wprowadzić.
Jedno jest pewne - niezależnie od tego jak zrobisz, nikomu nie
zaszkodzi i będzie smakowało:)
Być może, że dłużej, ale w niższej temp.?
--
Pozdrawiam :)
JM
http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html ; http://ortografia.pl/
Bezpieczny wolontariat: http://www.fah.pooh.priv.pl/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
28. Data: 2006-05-09 12:17:16
Temat: Re: co można zrobić do kaszy gryczanej?Użytkownik JaMyszka napisał:
> Nie robiłam nigdy tego, ale patrząc na przepis, mamy tu do czynienia
> z gotowymi produktami.
> Chodzi, więc, o ścięcie sera (podobnie jak w serniku) oraz o
> ścięcie jajka.
> Ja bym dała 180 st C na 15 - 20 min.
> Sama zobaczysz po tym pierwszym razie, jakie korekty trzeba
> wprowadzić.
> Jedno jest pewne - niezależnie od tego jak zrobisz, nikomu nie
> zaszkodzi i będzie smakowało:)
> Być może, że dłużej, ale w niższej temp.?
Dzięki, idę próbować wg wskazówek,
pozdrawiam, Ula.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |