Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: co to jest?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: co to jest?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-02-26 22:57:12

Temat: Re: co to jest?
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Shrek" <j...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:3E5B6653.9020606@poczta.onet.pl...
> >
> > małe i duże, białe, gumiaste krążki - bez smaku.
>
> Pokrojone kalmary?
> Tyle ze nie zgodze sie ze bez smaku...

Jeśli były gumiaste, to faktycznie mogły być bez smaku...
Jadłam kiedyś kalmary ze szwedzkiego stołu - znaczy utrzymywane przez
dłuższy czas w podgrzewaczu, żeby były ciepłe dla wszystkich gości...
To było gorsze niż bez smaku...
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Rozne rodzeje lodow....
Odp: Wiosna idzie...czas na odchudzanie
drożdzowy sernik Agusi z Lublina
Jak suszyć mięso ?
pączki

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »