« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2006-10-22 19:40:34
Temat: Re: co z żurawin?In news:ehgfv0$lki$1@atlantis.news.tpi.pl, Dorota wrote:
> Czy to za tego policjanta? Pamiętliwy jesteś, co? ;)
>
> pozdrawiam
> Dorota
Dorota, nie wyciągaj mi go z KF, please.
Hania
--
......................
Beauty is in the behind of the beholder. [Pickles]
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2006-10-23 11:30:36
Temat: Re: co z żurawin?
"Hanna Burdon" <b...@p...onet.pl> wrote in message
news:ehgh49$o1h$1@inews.gazeta.pl...
> In news:ehgfv0$lki$1@atlantis.news.tpi.pl, Dorota wrote:
>> Czy to za tego policjanta? Pamiętliwy jesteś, co? ;)
>>
>> pozdrawiam
>> Dorota
>
> Dorota, nie wyciągaj mi go z KF, please.
>
Postaram się :)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
13. Data: 2006-10-23 11:45:50
Temat: Re: co z żurawin?
"Majkaa" <m...@n...pl> wrote in message
news:ehf82j$iv6$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Dostał słoik żurawin i nie wiem co i jak z nimi zrobić.
> Prosze o przepisy.
> Dziekuję
> M
>
Można je zjeść do sera pleśniowego typu camembert na kanapce, lub usmażonego
w panierce.
pozdr
Dorota
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
14. Data: 2006-10-23 11:46:31
Temat: Re: co z żurawin?
Użytkownik "Dorota" <m...@w...pl> napisał w wiadomości
news:ehia5b$67$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> "Majkaa" <m...@n...pl> wrote in message
> news:ehf82j$iv6$1@atlantis.news.tpi.pl...
>> Dostał słoik żurawin i nie wiem co i jak z nimi zrobić.
>> Prosze o przepisy.
>> Dziekuję
>> M
>>
> Można je zjeść do sera pleśniowego typu camembert na kanapce, lub
> usmażonego w panierce.
a jak się panieruje żeby ser nie wypływał podczas smażenia ?
Jedrek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
15. Data: 2006-10-23 11:49:50
Temat: Re: co z żurawin?Andrzej wrote:
> a jak się panieruje żeby ser nie wypływał podczas smażenia ?
Grubo - kilka (2 - 3) razy na przemian w jajku i tartej bułce.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
16. Data: 2006-10-23 11:53:09
Temat: Re: co z żurawin?
Użytkownik "jureq" <j...@X...to.z.adresu.Xop.pl> napisał w wiadomości
news:ehia8p$vjg$2@opal.futuro.pl...
> Andrzej wrote:
>
>> a jak się panieruje żeby ser nie wypływał podczas smażenia ?
>
> Grubo - kilka (2 - 3) razy na przemian w jajku i tartej bułce.
to jeszcze zapytam, ile czasu się smaży pleśniowy i żółty ?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |