| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-05-04 11:12:39
Temat: cukiertaka mala dygresja na temat cukru: dzieki MM zaczelam czytac etykiety
wlasnie pod katem cukru i jestem przerazona. sos do salaty - cukier. chleb-
cukier. parowka - cukier. keczup - cukier. serek do pieczywa - cukier.
wedlina - cukier. musztarda - cukier. liste mozna by na pewno przedluzyc.
wszedzie, po prostu wszedzie daja cukier. ciekawe czy kiedys im go zabraknie
;) oby i oby jak najszybciej ;D
Louve
--
__________________
Gosia Jereczek
www.luv.prv.pl
GaduGadu 3298275
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2003-05-04 11:45:03
Temat: Re: cukierps-pumpernikel chyba nie nadaje sie na MM?
sklad: maka zytnia, woda, syrop zimniaczany, sol, lom chleba, kwaaas
chlebowy i...cukier :((
198 kcal
5,76 bialka,
51,91 wegli
1,09 tluszczu
8,67 blonnika
jest jakis pumpernikel bez cukru?
Louve
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2003-05-04 11:56:18
Temat: Re: cukierStało się to Sun, 4 May 2003 13:45:03 +0200, gdy "Louve"
<l...@l...iap.pl> napisał:
>ps-pumpernikel chyba nie nadaje sie na MM?
>sklad: maka zytnia, woda, syrop zimniaczany, sol, lom chleba, kwaaas
>chlebowy i...cukier :((
>
>jest jakis pumpernikel bez cukru?
hm... wszystkie pumpernikle (ale odmiana!) jakie widziałem były bez
cukru i chyba nawet bez syropu.
Vr.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2003-05-04 12:13:22
Temat: Re: cukiernormalnie bym nie kupila takiego ale poprosilam tate o zakup na miescie a on
sie nie zna, cholercia ;)
Louve
Użytkownik "Vroobelek" <V...@y...iq.NOWYTNIJ.pl> napisał w wiadomości
news:lsv9bvgg2ic6l3j8gagsmp396ebbhdkboh@4ax.com...
> Stało się to Sun, 4 May 2003 13:45:03 +0200, gdy "Louve"
> <l...@l...iap.pl> napisał:
>
> >ps-pumpernikel chyba nie nadaje sie na MM?
> >sklad: maka zytnia, woda, syrop zimniaczany, sol, lom chleba, kwaaas
> >chlebowy i...cukier :((
> >
> >jest jakis pumpernikel bez cukru?
>
> hm... wszystkie pumpernikle (ale odmiana!) jakie widziałem były bez
> cukru i chyba nawet bez syropu.
>
> Vr.
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2003-05-04 13:48:48
Temat: Re: cukierStało się to Sun, 4 May 2003 14:13:22 +0200, gdy "Louve"
<l...@l...iap.pl> napisał:
>normalnie bym nie kupila takiego ale poprosilam tate o zakup na miescie a on
>sie nie zna, cholercia ;)
Gdy jestem w jakimś większym sklepie, jedną z moich rozrywek jest
przeglądanie składów 'pieczywa żytniego'. Tylko jakaś 1/5 nie ma mąki
pszennej i karmelu, a ciekawe ile nie ma naprawdę... ;>
pzdr
Vrooobelek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2003-05-04 16:36:30
Temat: Re: cukier> Tylko jakaś 1/5 nie ma mąki
> pszennej i karmelu, a ciekawe ile nie ma naprawdę... ;>
>
prawda prawda...mogliby przynajmniej pisac prawde i tylko prawde na
etykietach ;) btw, kumpela kupila chleb Sonko, ktorym i ona i ja swego czasu
bardzo sie zajadalysmy bo mial 16.5kcal na kromke :) niedawno kupila to samo
Sonko tyle ze w nowym opakowaniu, sklad ten sam, waga ta sama, a kalorii ma
dwa razy wiecej :-o
Louve
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2003-05-04 16:42:24
Temat: Odp: cukierJak mailam podobny stan przerazenia przez duze "P" jak zaczelam czytac
sklad- oczywiscie ten cukier!! we wszystkim!!...a najbardziej mnie wmurowalo
jak zobaczylam cukier w sledziach, jednym slowem- odlecialam:)
A dodaja go wszedzie bo to najtanszy konserwant...
Użytkownik Louve <l...@l...iap.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:b92sfi$905$...@a...news.tpi.pl...
> taka mala dygresja na temat cukru: dzieki MM zaczelam czytac etykiety
> wlasnie pod katem cukru i jestem przerazona. sos do salaty - cukier.
chleb-
> cukier. parowka - cukier. keczup - cukier. serek do pieczywa - cukier.
> wedlina - cukier. musztarda - cukier. liste mozna by na pewno przedluzyc.
> wszedzie, po prostu wszedzie daja cukier. ciekawe czy kiedys im go
zabraknie
> ;) oby i oby jak najszybciej ;D
>
> Louve
>
> --
>
>
>
> __________________
> Gosia Jereczek
> www.luv.prv.pl
> GaduGadu 3298275
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2003-05-05 09:53:25
Temat: Re: cukier> po prostu wszedzie daja cukier. ciekawe czy kiedys im go zabraknie
> ;) oby i oby jak najszybciej ;D
tez to przezylem ;-)
jak mozna dawac cukier do wedlin?
ech
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2003-05-05 12:27:59
Temat: Re: cukier"Musta" <m...@p...onet.pl> wrote in message
news:b95c6o$2c34$1@news2.ipartners.pl...
>
> tez to przezylem ;-)
>
> jak mozna dawac cukier do wedlin?
>
Do wędlin to jeszcze ujdzie jak nie chrupie między zębami ;))
Moja ś.p. babcia, miłośniczka cukru rafinowanego, posypywała sobie nim
śledzie w wigilię(wymoczone jak cholera specjalnie dla niej). A jej
ulubionym daniem był gotowany makaron (oczywiście z białej mąki) polany
masłem i posypany toną cukru. FEEE!!!
--
Mariusz Brzozowski
--------------------------
"(...) i herbaty tak jak trza - NIE POSŁODZĘ!"
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2003-05-06 09:22:49
Temat: Re: cukierUżytkownik "Louve" <l...@l...iap.pl> napisał w wiadomości
news:b92sfi$905$1@atlantis.news.tpi.pl...
> taka mala dygresja na temat cukru: dzieki MM zaczelam czytac etykiety
> wlasnie pod katem cukru i jestem przerazona. sos do salaty - cukier.
chleb-
> cukier. parowka - cukier. keczup - cukier. serek do pieczywa - cukier.
> wedlina - cukier. musztarda - cukier. liste mozna by na pewno przedluzyc.
> wszedzie, po prostu wszedzie daja cukier. ciekawe czy kiedys im go
zabraknie
Mała sugestia:
Nie czytaj Danikena.
--
Jan Werbiński O0oo....._[:]) bul, bul, bul
Strona domowa http://www.janwer.com/ [dawniej
http://pa54.zgora.sdi.tpnet.pl/jw/]
Nasza sieć http://www.fredry.net/ [dawniej http://pa54.zgora.sdi.tpnet.pl/]
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |