« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-09-11 10:14:22
Temat: do siostry Niesz z Francji (OT)
Przepraszam że publicznie ale nie mogę dostać się do Ciebie
prywatnie. Zwraca mi maila. Potrzebuję krótkiej pomocy z zakresu
francuskiego. Chciałabym prywatnie a nie tak przy wszystkich :)
Potrzebny mi Twój adres bo ten ...parisfree nie działa.
Dziękuję i przepraszam za prywatnośc.
AgataW. ( Pietruszki, koperku, szczyppiorku nie należy kroić
zbyt drobno, gdyż tracą wtedy swój smak)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-09-11 10:32:21
Temat: Re: do siostry Niesz z Francji (OT)Spobuj na n...@y...com
--
Niesz !
AgataW <a...@g...com.pl> a écrit dans le message :
9nknvc$17v$...@h...uw.edu.pl...
>
> Przepraszam że publicznie ale nie mogę dostać się do Ciebie
> prywatnie. Zwraca mi maila. Potrzebuję krótkiej pomocy z zakresu
> francuskiego. Chciałabym prywatnie a nie tak przy wszystkich :)
>
> Potrzebny mi Twój adres bo ten ...parisfree nie działa.
>
> Dziękuję i przepraszam za prywatnośc.
>
> AgataW. ( Pietruszki, koperku, szczyppiorku nie należy kroić
> zbyt drobno, gdyż tracą wtedy swój smak)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-11 11:10:54
Temat: Re: do siostry Niesz z Francji (OT)
Vefour wrote:
>
> Kroic trzeba ruchem posuwistym, mozna tak nawet szatkowac. ALe ma to
> byc krojenie! No i nie przesadzac z czasem - w sumie najwyżej godzinę przed
> podaniem.
>
Hmm..godzine szatkowac?? ;o)
pzdr
agi
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-11 12:01:27
Temat: Re: do siostry Niesz z Francji (OT)Z ta pietruszka nie ejst tak - traci jak sie nie tyle kroi, ile miazdzy
nozem. Kroic trzeba ruchem posuwistym, mozna tak nawet szatkowac. ALe ma to
byc krojenie! No i nie przesadzac z czasem - w sumie najwyżej godzinę przed
podaniem.
V.
"AgataW" <a...@g...com.pl> wrote in message
news:9nknvc$17v$1@h1.uw.edu.pl...
>
> Przepraszam że publicznie ale nie mogę dostać się do Ciebie
> prywatnie. Zwraca mi maila. Potrzebuję krótkiej pomocy z zakresu
> francuskiego. Chciałabym prywatnie a nie tak przy wszystkich :)
>
> Potrzebny mi Twój adres bo ten ...parisfree nie działa.
>
> Dziękuję i przepraszam za prywatnośc.
>
> AgataW. ( Pietruszki, koperku, szczyppiorku nie należy kroić
> zbyt drobno, gdyż tracą wtedy swój smak)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-11 13:49:02
Temat: Re: do siostry Niesz z Francji (OT)nie :))))) posztakowac NA godizne przed podaniem - jesli wczesniej to
sciemnieje.
V.
"fghfgh" <a...@p...onet.pl> wrote in message
news:3B9DF13E.5A4663CE@poczta.onet.pl...
>
>
> Vefour wrote:
> >
> > Kroic trzeba ruchem posuwistym, mozna tak nawet szatkowac. ALe ma to
> > byc krojenie! No i nie przesadzac z czasem - w sumie najwyżej godzinę
przed
> > podaniem.
> >
>
> Hmm..godzine szatkowac?? ;o)
> pzdr
> agi
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |