Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia filet drobiowy w śmietanie

Grupy

Szukaj w grupach

 

filet drobiowy w śmietanie

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-07-23 06:24:22

Temat: filet drobiowy w śmietanie
Od: "Danka" <d...@i...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Zostawiłam moich gosci w domu i poszłam do pracy..
Na obiad przygotowałam wczoraj filety drobiowe (wyłożone na blasze na której
pieke ciasto :))
troche posoliłam, podlałam olejem i zalałam śmietaną wypieszaną z zupą
cebulową z torebki.
Dzisiaj przed podaniem na godzinę do piekarnika i podobno ma być to
pyszne...?
Czy ktoś z Was robił już coś takiego? Kiedyś słyszałam o takim przepisie,
ale nie jestem pewna czy go dobrze spamiętałam, no i teraz trochę się boję
co z tego wyjdzie??

Danka


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-07-23 07:49:06

Temat: Re: filet drobiowy w śmietanie
Od: AgataW <a...@g...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

"Danka" <d...@i...com.pl> wrote:

>Zostawiłam moich gosci w domu i poszłam do pracy..
>Na obiad przygotowałam wczoraj filety drobiowe (wyłożone na blasze na której
>pieke ciasto :))
>troche posoliłam, podlałam olejem i zalałam śmietaną wypieszaną z zupą
>cebulową z torebki.
>Dzisiaj przed podaniem na godzinę do piekarnika i podobno ma być to
>pyszne...?
>Czy ktoś z Was robił już coś takiego? Kiedyś słyszałam o takim przepisie,
>ale nie jestem pewna czy go dobrze spamiętałam, no i teraz trochę się boję
>co z tego wyjdzie??

..taki przepis reklamowala Justyna Steczkowska...ale dodawala
jeszcze grzyby - pieczarki. Zapiekala to w naczyniu
zaroodpornym typu szklanego....i byla zachwycona a goscie jeszcze bardziej.....

brzmi jak plotka :)
AgataW.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-07-23 08:14:45

Temat: Re: filet drobiowy w śmietanie
Od: "Danka" <d...@i...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

> >Zostawiłam moich gosci w domu i poszłam do pracy..
> >Na obiad przygotowałam wczoraj filety drobiowe (wyłożone na blasze na
której
> >pieke ciasto :))
> >troche posoliłam, podlałam olejem i zalałam śmietaną wypieszaną z zupą
> >cebulową z torebki.
> >Dzisiaj przed podaniem na godzinę do piekarnika i podobno ma być to
> >pyszne...?
> >Czy ktoś z Was robił już coś takiego? Kiedyś słyszałam o takim przepisie,
> >ale nie jestem pewna czy go dobrze spamiętałam, no i teraz trochę się
boję
> >co z tego wyjdzie??
>
> ..taki przepis reklamowala Justyna Steczkowska...ale dodawala
> jeszcze grzyby - pieczarki. Zapiekala to w naczyniu
> zaroodpornym typu szklanego....i byla zachwycona a goscie jeszcze
bardziej.....

Mam nadzieję że moi goście też będą zachwyceni :)
szkoda że nie dodałam grzybów ...
> brzmi jak plotka :)

:):)



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Tatarska omacka
Karmelizowane orzechy wloskie (P)
owoce w alkoholu
kandyzowanie owocow
[OT] E. Wedel

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »