« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-04-26 06:47:43
Temat: grill elektrycznyWitam kucharzy i kuchary ;)
Zastanawiam sie nad kupnem grilla elektrycznrgo i przychodza mi do glowy dwa
rozwiazania:
1. Tefal, ktory jest w promocji w makro - niestety nie znam dokladnych
szczegolow, lecz z tego co pamietam to na plycie calkowicie wypelnionej.
Sadze ze smozone mieso tapla sie wtedy w wydzialanym tluszczu (cena okolo
210 pln).
2. Grill z normalną kratka, gdzie tluszcz kapie na podstawke, mieso w
zwiazku z tym opieka sie bez tluszczu, ale napewno wiecej roboty z myciem
takowego,
Ktory polecalibyscie?
Mar
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2005-04-26 15:55:43
Temat: Re: grill elektrycznySmerf napisał(a):
> Witam kucharzy i kuchary ;)
>
> Zastanawiam sie nad kupnem grilla elektrycznrgo i przychodza mi do glowy dwa
> rozwiazania:
> 1. Tefal, ktory jest w promocji w makro - niestety nie znam dokladnych
> szczegolow, lecz z tego co pamietam to na plycie calkowicie wypelnionej.
> Sadze ze smozone mieso tapla sie wtedy w wydzialanym tluszczu (cena okolo
> 210 pln).
> 2. Grill z normalną kratka, gdzie tluszcz kapie na podstawke, mieso w
> zwiazku z tym opieka sie bez tluszczu, ale napewno wiecej roboty z myciem
> takowego,
Kup BOSHa ;-)
Sam taki mam. Wymienne panele teflonowane z rynienkami do odsaczania
tluszczu. Do tego regulacja temperatury i mozliwosc pieczenia od gory po
przycisnieciu lu zawieszeniu tuz nad mieskiem i zapiekankami innym
zielskiem. Ja uzywam glownie do robienia tostow ;-D Czasme karkowke i
parowki-kielbaski do hotdogow. Mozna rozlozyc i masz dwie patelnie
grillowe lub cos w rodzaju raclete (niestety bez patelenek) ale mozba na
szpatulkach robic cos na ksztalt malych kebabikow czy czego tam sie chce...
Lew
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |