« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-04-12 17:47:00
Temat: grzyby mrożoneWitam wszystkich . Od dawna czytam grupę i podziwiam
wasze umiejętności. Może poradzicie co można zrobić z grzybów mrożonych w
całości ? Sa to podgrzybki i prawdziwki. Czy tylko nadają się do uduszenia?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-04-13 09:54:55
Temat: Re: grzyby mrożone> Witam wszystkich . Od dawna czytam grupę i podziwiam
> wasze umiejętności. Może poradzicie co można zrobić z grzybów mrożonych w
> całości ? Sa to podgrzybki i prawdziwki. Czy tylko nadają się do
uduszenia?
Ja tam robiłabym z nich wszystko, poza suszeniem ;)
Np.:
-bym dusiła
-bym dodała do zupy (chyba grzybowa wyszłaby;))
-bym 'potraktowała' nimi pizzę
-bym zrobiła z nich pyszny sos do mięska lub jakichś klusek
(aczkolwiek byłaby to profanacja borowików;))
-bym zrobiła z nich farsz do pierogów np. z kapustą
Jednym słowem... poszalałabym :))
pozdrowiska
fata
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-04-13 18:28:57
Temat: Re: grzyby mrożone
Użytkownik "Marcin" <k...@i...pl> napisał w wiadomości
news:b79je2$ebf$1@absinth.dialog.net.pl...
> Witam wszystkich . Od dawna czytam grupę i podziwiam
> wasze umiejętności. Może poradzicie co można zrobić z grzybów mrożonych w
> całości ? Sa to podgrzybki i prawdziwki. Czy tylko nadają się do
uduszenia?
>
Używam takich grzybów niemal do wszystkiego - do zupy chińskiej , grzybowej,
do potraw, gdzie polecają dać świeże grzybki. Wkładam je na chwilę do
mikrofali i są prawie jak świeze.
Pozdrawiam
Dala
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |