« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsgat e.onet.pl!niusy.onet.pl From: "Agnieszka" <y...@a...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: grzyby w zalewie octowej Date: 17 Sep 2003 20:42:21 +0200 Organization: Onet.pl SA Lines: 18 Message-ID: <5...@n...onet.pl> References: <bk9a2i$13j$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.onet.pl 1063824141 27036 192.168.240.245 (17 Sep 2003 18:42:21 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 17 Sep 2003 18:42:21 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 80.50.78.89, 213.180.130.14 X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:173637 Ukryj nagłówki > Do marynowania najlepiej jest użyć małych grzybów, jednego gatunku. |
Zobacz także