Data: 2018-09-12 13:40:47
Temat: Re: jabłka
Od: Roman Rogóż <r...@s...krakow.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2018-09-12 o 13:03, Animka pisze:
> W dniu 2018-09-12 o 08:38, Roman Rogóż pisze:
>> W piekarniku, po zalaniu gorących słoików gorącą marmoladą nie trzeba
>> ich już gotować. Po paru minutac od zakręcenia odwracam dnem do góry i
>> tak do wystygnięcia
>
> Czyli najpierw trzymasz słoiki (bez zakrętek) w piekarniku i dlatego te
> słoiki są suche.
> Myślałam o tym właśnie czy wyparzasz je gorąca wodą czy w piekarniku i
> ile czasu trzymasz te puste słoiki w piekarniku.
>
>
No z zegarkiem w ręku tego nie mierzę :)
Po prostu odczekuję aż nabiorą temperatury piekarnika i trochę się tam
wygrzeją. :) Może 10 min
|