« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-06-04 15:32:11
Temat: jaka mąka do czegokiedys czytałam że oznaczenia na mące mówią ile jest w niej otrąb, popiołu
czy czegoś tam, nietety nie mogę znależć tej książki ponownie, a niewiele z
tego pamiętam.
Wiem jednak, że to znaczenie przy wypiekach. Do czego innego używa sie 480,
500, 550, 650 itd. niestety nie wiem czy na przykład do biszkopta lepsza
jest 480 czy 650?
Czy ktoś z szanownych grupowiczów jest oświecony w tym temacie?
Iwona
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-06-04 16:04:04
Temat: Re: jaka mąka do czegohttp://puszkkka.spinacz.pl/maka.php3
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-06-04 18:51:43
Temat: Re: jaka mąka do czegodziekuję :)
nie przyszło mi do głowy, że takie wiadomości też są na stronach
internetowych... więc bije się w piersi: nie szukałam, ale to juz po raz
ostatni...
Użytkownik "Rena" <r...@p...pl> napisał w wiadomości
news:3b1bb0db$1@news.artur.pl...
> http://puszkkka.spinacz.pl/maka.php3
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |