« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-02-19 22:04:52
Temat: jaki tluszcz do frytkownicyj.w.
dzieki
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-02-20 08:13:47
Temat: Re: jaki tluszcz do frytkownicy
Użytkownik radek <r...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:a4ui6d$aa5$...@o...ict.pwr.wroc.pl...
> j.w.
> dzieki
>
>
Każdy olej, który nadaje się do głębokiego smażenia, szukaj takiego napisu
na butli :-)
Wkn
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-20 08:33:11
Temat: Re: jaki tluszcz do frytkownicyDawno, dawno temu, za siedmioma... no może sie zanadto rozpedzilam. No więc,
dawno dawno temu do frytek oraz innego smazenia głębokiego uzywano tzw.
frytury czyli tłuszczu wytopionego z tego czegoś co otacza cielęcą nerkę.
Szczerze mówiąc raz sobie coś takiego wyzdajałam, ale niedobre było.
Pozdrawiam - Agnieszka.
Użytkownik radek <r...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:a4ui6d$aa5$...@o...ict.pwr.wroc.pl...
> j.w.
> dzieki
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-20 20:10:29
Temat: Re: jaki tluszcz do frytkownicyJa uzywam takiego, ktory ma w opisie: do smazenia i pieczenia. Ale mowia, ze
sojowy najlepszy.....
Pozdrowionka,
GGGosia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-22 01:27:09
Temat: Re: jaki tluszcz do frytkownicyKiedys dawno temu rozmawialem z rodakiem pochodzenia francuskiego i on
twierdzil, ze prawdziwa dobra frytura to 1/3 loju wolowego, 1/3 loju
konskiego, i 1/3 swinskiego, ale czy to prawda ???
pozdrwiam,
Slav
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |