« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Zbigniew" <z...@g...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: konserwacja żywności Date: Mon, 5 Jul 2010 00:57:50 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 3 Message-ID: <i0r3ln$mt7$1@inews.gazeta.pl> References: <i0kcf1$5ue$1@inews.gazeta.pl> <8...@4...net> <1...@k...googlegroups.com> NNTP-Posting-Host: chello089079020051.chello.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: quoted-printable X-Trace: inews.gazeta.pl 1278284279 23463 89.79.20.51 (4 Jul 2010 22:57:59 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 4 Jul 2010 22:57:59 +0000 (UTC) X-Antivirus-Status: Clean X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5931 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5931 X-User: basia8dere X-Antivirus: avast! (VPS 100704-0, 2010-07-04), Outbound message X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:328805 Ukryj nagłówki Wilgotnych batoników magura nie da się pasteryzować w siedemdziesięciu stopniach |
Zobacz także