« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-02-18 10:28:42
Temat: "krochmal" z cukruCzesc!Wiem, ze wiele obob tak krochmali robotki.Wiem, ze trzeba to gotowac w
stosunku 1:1.Jak dlugo trzeba togotowac i co dalej.Pozdrawiam i czekam na
szybka odpowiedz Ala
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-02-18 17:54:00
Temat: Re: "krochmal" z cukru> Czesc!Wiem, ze wiele obob tak krochmali robotki.Wiem, ze trzeba to gotowac w
> stosunku 1:1.Jak dlugo trzeba togotowac i co dalej.
Na kuchence trzymam tylko do zagotowania. Zwróć jednak uwagę na to, aby cukier
musi byc całkowicie rozpuszczony. Potem lekko studzę, wkładam robótkę
dokładnie ją "mocząc", wyciskam, naciągam na odpowiednia formę, w razie
konieczności przypinam szpilkami i suszę.
Pozdrawiam
Jola
>
>
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-02-18 22:28:01
Temat: Re: "krochmal" z cukruAle pamietaj koniecznie ze takigo "krochmalu" nie wolno potem prasowac bo
robotka jest biala zazwyczaj lub jasna a cukier pod wplywem tempeartury
przyklei sie i zrobi sie brazowy juz nieodwracalnie!!!
Użytkownik "Kolbi" <k...@e...net.pl> napisał w wiadomości
news:dt6ssm$nj5$1@news.onet.pl...
> Czesc!Wiem, ze wiele obob tak krochmali robotki.Wiem, ze trzeba to gotowac
> w
> stosunku 1:1.Jak dlugo trzeba togotowac i co dalej.Pozdrawiam i czekam na
> szybka odpowiedz Ala
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2006-02-19 09:02:43
Temat: Re: "krochmal" z cukruDzieki za podpowiedzi.Ala
Użytkownik "Kolbi" <k...@e...net.pl> napisał w wiadomości
news:dt6ssm$nj5$1@news.onet.pl...
> Czesc!Wiem, ze wiele obob tak krochmali robotki.Wiem, ze trzeba to gotowac
w
> stosunku 1:1.Jak dlugo trzeba togotowac i co dalej.Pozdrawiam i czekam na
> szybka odpowiedz Ala
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2006-02-20 16:32:11
Temat: Re: "krochmal" z cukru
Użytkownik "Kolbi" <k...@e...net.pl> napisał w wiadomości
news:dt6ssm$nj5$1@news.onet.pl...
> Czesc!Wiem, ze wiele obob tak krochmali robotki.Wiem, ze trzeba to gotowac
> w
> stosunku 1:1.Jak dlugo trzeba togotowac i co dalej.Pozdrawiam i czekam na
> szybka odpowiedz Ala
A w czym taki krochmal jest lepszy od zwyklego?
MagdaST
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |