« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-09-26 14:34:21
Temat: kruche spody do babeczek - czym nadziać?Kupiłam (trochę przez pomyłkę*) kruche słone spody do babeczek.
I teraz musze je czymś nadziać ;-)
Wymyśliłam sobie pieczarki i cebulka podsmażone + żółty ser na górze i zapiec.
Ale co jeszcze ??? ... podpowiedzcie ...
pozdrawiam
paskuda
* wysłałam TŻ po słodkie spody na babeczki z budyniem i owocami a on przyniósł
i słodkie i słone ... bo zapomniał o jakie go prosiłam ;-/
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-09-26 19:04:49
Temat: Re: kruche spody do babeczek - czym nadziać?Dnia 26 Sep 2005 16:34:21 +0200, Waćpanna lub waćpan paskuda, w wiadomości
<news:308b.00001b3d.433806ed@newsgate.onet.pl> zawarł, co następuje:
> Kupiłam (trochę przez pomyłkę*) kruche słone spody do babeczek.
> I teraz musze je czymś nadziać ;-)
>
> Wymyśliłam sobie pieczarki i cebulka podsmażone + żółty ser na górze i zapiec.
> Ale co jeszcze ??? ... podpowiedzcie ...
szpinak z fetą! mniam :)
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"The girl loaded gun, went outside. No one has ever seen her again..."
Kto chodzi spać z kurami, wie, jak piękna jest sodomia.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2005-09-26 19:32:08
Temat: Re: kruche spody do babeczek - czym nadziać?paskuda napisał(a):
> Kupiłam (trochę przez pomyłkę*) kruche słone spody do babeczek.
> I teraz musze je czymś nadziać ;-)
>
> Wymyśliłam sobie pieczarki i cebulka podsmażone + żółty ser na górze i zapiec.
> Ale co jeszcze ??? ... podpowiedzcie ...
>
> pozdrawiam
> paskuda
>
> * wysłałam TŻ po słodkie spody na babeczki z budyniem i owocami a on przyniósł
> i słodkie i słone ... bo zapomniał o jakie go prosiłam ;-/
>
nadziewaj czym chcesz, najwyżej będzie dla Ciebie niejadalne, ale
następnym razem będziesz wiedziała :)
pzdr
dogma
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2005-09-27 12:16:48
Temat: Re: kruche spody do babeczek - czym nadziać?> Kupiłam (trochę przez pomyłkę*) kruche słone spody do babeczek.
> I teraz musze je czymś nadziać ;-)
A te spody to jakiej firmy i smaczne toto?
Pozdrawiam
Magda-Slonko(Wroclaw) wygladajaca zza slupa ;)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2005-09-27 13:06:15
Temat: Re: kruche spody do babeczek - czym nadziać?
> A te spody to jakiej firmy i smaczne toto?
"Ciasteczka z Krakowa"
Krak-Sitexi sp. z o.o.
I ogólnie rzecz biorąc to takie sobie ;-(
Znaczy nadziałam tymi proeczarkami ale te ciasteczka straszliwie suche były ...
jakby troche nasiąkły to chyba byłyby lepsze.
Słodkie mi się lepsze wydają bo nasiąkają budniem ;-)
pozdrawiam
paskuda
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2005-09-27 13:06:59
Temat: Re: kruche spody do babeczek - czym nadziać?> nadziewaj czym chcesz, najwyżej będzie dla Ciebie niejadalne, ale
> następnym razem będziesz wiedziała :)
> pzdr
> dogma
pomocna jesteś jak diabli ;-/
pozdrawiam
paskuda
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2005-09-27 13:07:46
Temat: Re: kruche spody do babeczek - czym nadziać?
> szpinak z fetą! mniam :)
A gdzie znajdę przepis ?
pozdrawiam
paskuda
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2005-09-27 16:10:17
Temat: Re: kruche spody do babeczek - czym nadziać?Dnia 27 Sep 2005 15:07:46 +0200, Waćpanna lub waćpan paskuda, w wiadomości
<news:308b.00001db4.43394421@newsgate.onet.pl> zawarł, co następuje:
>
>> szpinak z fetą! mniam :)
>
> A gdzie znajdę przepis ?
Bierzesz szpinak mrożony, bo o świeży to już raczej trudno, rozmrażasz i
wrzucasz na masełko na patelni. Tam duszisz trochę, doprawiasz czosnkiem,
nie solisz, bo feta słona, w miarę odparowujesz. Do tego mazista feta z
mlekovity (tłusta najsmaczniejsza IMO), która całkiem ładnie się częściowo
rozpuszcza. Trzy majtnięcia kopystką i nadzienie gotowe :)
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"The girl loaded gun, went outside. No one has ever seen her again..."
Kto nie ma szczęścia w kartach, ten nie ma pieniędzy na miłość.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2005-09-27 16:21:15
Temat: Re: kruche spody do babeczek - czym nadziać?Użytkownik Tatiana napisał:
> Bierzesz szpinak mrożony, bo o świeży to już raczej trudno
No, co Ty?! :)
Teraz to jest wielki jesienny rzut szpinaku. Tani i świeży, liście aż
skrzypią, takie jędrne. W Krakowie 1,50 zł ogromna wiącha, na Kleparzu,
czyli naszym (tzw.w kongresówce) bazarku. Dziś zakupiłam trzy, więc wiem :)
--
pa, BBjk
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2005-09-27 21:29:09
Temat: Re: kruche spody do babeczek - czym nadziać?Dnia Tue, 27 Sep 2005 18:21:15 +0200, Waćpanna lub waćpan BasiaBjk, w
wiadomości <news:dhbrig$9cq$1@inews.gazeta.pl> zawarł, co następuje:
> No, co Ty?! :)
> Teraz to jest wielki jesienny rzut szpinaku. Tani i świeży, liście aż
> skrzypią, takie jędrne. W Krakowie 1,50 zł ogromna wiącha, na Kleparzu,
> czyli naszym (tzw.w kongresówce) bazarku. Dziś zakupiłam trzy, więc wiem :)
A u nas jakoś nie ma w warzywniaku... ;/
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"The girl loaded gun, went outside. No one has ever seen her again..."
Chodzenie po bagnach wciąga.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |