« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2009-08-09 06:57:17
Temat: miódBry!
Obiło mi się o uszy, że miód pszczeli powyżej jakiejś
temperatury kompletnie traci swoje dobroczynne
właściwości.
Bardzo proszę o przybliżenie tematu osoby, które
wiedzą więcej na ten temat.
Dziękuję.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2009-08-09 09:13:57
Temat: Re: miódkukikoko pisze:
> Bry!
> Obiło mi się o uszy, że miód pszczeli powyżej jakiejś
> temperatury kompletnie traci swoje dobroczynne
> właściwości.
> Bardzo proszę o przybliżenie tematu osoby, które
> wiedzą więcej na ten temat.
> Dziękuję.
miód powyżej 45 stopni traci właściwości
ci co używają go do słodzenia gorącej herbaty są jebanymi naiwniakami,
to samo by mieli słodząc go zwykłym cukrem
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2009-08-09 09:29:56
Temat: Re: miódDnia Sun, 09 Aug 2009 11:13:57 +0200, iwanos napisał(a):
> kukikoko pisze:
>> Bry!
>> Obiło mi się o uszy, że miód pszczeli powyżej jakiejś
>> temperatury kompletnie traci swoje dobroczynne
>> właściwości.
>> Bardzo proszę o przybliżenie tematu osoby, które
>> wiedzą więcej na ten temat.
>> Dziękuję.
>
> miód powyżej 45 stopni traci właściwości
> ci co używają go do słodzenia gorącej herbaty są jebanymi naiwniakami,
> to samo by mieli słodząc go zwykłym cukrem
Nie to samo: smak inny. O smak tu chodzi. Podobnie, bo dla smaku i
konsystencji ciasta, dodaje się do piernika miód, a nie sam cukier. Z samym
cukrem to nie będzie piernik, lecz ziołowe ciasto zupełnie inne w smaku i
konsystencji.
Skoro mam swojego miodu po kokardkę, nie muszę go traktować jak lekarstwo,
jest on produktem codziennego użytku dla mnie i nawet bardzo gorącą herbatę
sobie nim posłodzę bez straty, co rano jedząc miód w sporych ilościach w
naturalnej postaci.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2009-08-09 09:46:26
Temat: Re: miódkukikoko pisze:
> Bry!
> Obiło mi się o uszy, że miód pszczeli powyżej jakiejś
> temperatury kompletnie traci swoje dobroczynne
> właściwości.
> Bardzo proszę o przybliżenie tematu osoby, które
> wiedzą więcej na ten temat.
> Dziękuję.
>
>
>
powyżej 40 stopni nie powinno się podgrzewać miodu
r.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2009-08-09 09:57:59
Temat: Re: miódUżytkownik iwanos napisał:
> kukikoko pisze:
>> Bry!
>> Obiło mi się o uszy, że miód pszczeli powyżej jakiejś
>> temperatury kompletnie traci swoje dobroczynne
>> właściwości.
>> Bardzo proszę o przybliżenie tematu osoby, które
>> wiedzą więcej na ten temat.
>> Dziękuję.
>
> miód powyżej 45 stopni traci właściwości
> ci co używają go do słodzenia gorącej herbaty są jebanymi naiwniakami,
> to samo by mieli słodząc go zwykłym cukrem
ja słodzę zwykłym stolcem, w jakich temperaturach stolec traci swoją
magiczną moc?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2009-08-09 20:38:22
Temat: Re: miódRuchacz Bagienny pisze:
> Użytkownik iwanos napisał:
>> kukikoko pisze:
>>> Bry!
>>> Obiło mi się o uszy, że miód pszczeli powyżej jakiejś
>>> temperatury kompletnie traci swoje dobroczynne
>>> właściwości.
>>> Bardzo proszę o przybliżenie tematu osoby, które
>>> wiedzą więcej na ten temat.
>>> Dziękuję.
>>
>> miód powyżej 45 stopni traci właściwości
>> ci co używają go do słodzenia gorącej herbaty są jebanymi naiwniakami,
>> to samo by mieli słodząc go zwykłym cukrem
>
> ja słodzę zwykłym stolcem, w jakich temperaturach stolec traci swoją
> magiczną moc?
STOLEC POD KASZDOM POSTACIOM WYMIATA
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2010-09-26 10:32:27
Temat: Re: miód
Ruchacz Bagienny wrote:
>
> Użytkownik iwanos napisał:
> > kukikoko pisze:
> >> Bry!
> >> Obiło mi się o uszy, że miód pszczeli powyżej jakiejś
> >> temperatury kompletnie traci swoje dobroczynne
> >> właściwości.
> >> Bardzo proszę o przybliżenie tematu osoby, które
> >> wiedzą więcej na ten temat.
> >> Dziękuję.
> >
> > miód powyżej 45 stopni traci właściwości
> > ci co używają go do słodzenia gorącej herbaty są jebanymi naiwniakami,
> > to samo by mieli słodząc go zwykłym cukrem
>
> ja słodzę zwykłym stolcem, w jakich temperaturach stolec traci swoją
> magiczną moc?
najlepszy jest prosto z dupy, to jego magiczna temperatura
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |