« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-11-13 14:51:02
Temat: na zimne dniDrobno posiekany korzeń imbiru pogotować z odrobiną sproszkowanego chili.
Dodać sok z cytryny, dosłodzić miodem.
Zabrać w termosie na narty, kulig, ryby itp. Jeśli ktoś nie prowadzi to może
wzmocnić. Ze względu na ustawę o zapobieganiu alkoholizmowi, nie powiem
czym.
--
Pozdrawiam :-))
Sławomir J. Marusiński
ICQ 14539957
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-11-13 16:15:11
Temat: Re: na zimne dni>Drobno posiekany korzeń imbiru pogotować z odrobiną sproszkowanego chili.
na zimne dni to rozne owocowe herbatki moga rozgrzac. Ja lubie rozpalic w
kominku, i podac jakas herbatke (kupuje herbaty "Celestial Seasonings", nie
jestem pewna czy sa one wszedzie dostepne), ale mozna je zastapic zwykla
herbatka z np. z odrobina soku malinowego.
Pozdrawiam
Ewa DB
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-13 19:15:55
Temat: Re: na zimne dni----- Original Message -----
From: "Digitalbroadband" <d...@a...com>
To: <p...@n...pl>
Sent: Tuesday, November 13, 2001 5:15 PM
Subject: Re: na zimne dni
> >Drobno posiekany korzeń imbiru pogotować z odrobiną sproszkowanego chili.
>
> na zimne dni to rozne owocowe herbatki moga rozgrzac(ciach)
ale mozna je zastapic zwykla
> herbatka z np. z odrobina soku malinowego.
>
> Pozdrawiam
> Ewa DB
Smok tez tak mowi ;-)) tylko stara sie nie polewac sokiem malinowym, bo sie
pozniej posciele trudno dopieraja ;-)
Herbatka
galeria grupy kulinarnej: http://www.pl-rec-kuchnia.prv.pl/
jesli chcesz dodac do niej swoje zdjecie - przeslij je na adres:
b...@d...com.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |