| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-05-04 19:17:38
Temat: Re: ocet balsamicznyOn Sat, 04 May 2002 22:52:04 +0200, Gaja <g...@p...onet.pl> wrote:
>Czesc!
>
>Czytam grupe od kilku miesiecy ,do tej pory sie nie odzywalam.
>Znalazlam duzo ciekawych informacji i postanowilam poprosic Was o pomoc.
>
>Czytalam rozne przepisy w ktorych jednym z skladnikow byl ocet
>balsamiczny.Zastanawia mnie jaki ma smak ,zapach i do jakich salatek
>nalezy go uzywac.
>Szukalam na www.Ale nie znalazlam zadnych interesujacych mnie informacji.
>
>GAJA
>
>p.s wiem ,ze jest wytwarzany z biaego wina ,ktore lezakuje w dosyc dlugo
> w debowych beczkach.
>
Niestety, nie przypomina niczego, trzeba bo prostu sprobowac. Moge
tylko powiedziec, ze ma inny niz "octowy" smak
Ewcia
(fanka octu malinowego)
Niesz !
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-05-04 20:52:04
Temat: ocet balsamicznyCzesc!
Czytam grupe od kilku miesiecy ,do tej pory sie nie odzywalam.
Znalazlam duzo ciekawych informacji i postanowilam poprosic Was o pomoc.
Czytalam rozne przepisy w ktorych jednym z skladnikow byl ocet
balsamiczny.Zastanawia mnie jaki ma smak ,zapach i do jakich salatek
nalezy go uzywac.
Szukalam na www.Ale nie znalazlam zadnych interesujacych mnie informacji.
GAJA
p.s wiem ,ze jest wytwarzany z biaego wina ,ktore lezakuje w dosyc dlugo
w debowych beczkach.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-05-05 17:46:38
Temat: Re: ocet balsamiczny
Gaja napisał(a) w wiadomości: <3...@p...onet.pl>...
>Szukalam na www.Ale nie znalazlam zadnych interesujacych mnie informacji.
obawiam sie, ze na www.Ale niewiele mozna znalezc...
Przepraszam, musialam :)))
Margola
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-05-05 18:48:48
Temat: Re: ocet balsamicznyGaja wrote:
> Czesc!
>
> Czytam grupe od kilku miesiecy ,do tej pory sie nie odzywalam.
> Znalazlam duzo ciekawych informacji i postanowilam poprosic Was o pomoc.
>
> Czytalam rozne przepisy w ktorych jednym z skladnikow byl ocet
> balsamiczny.Zastanawia mnie jaki ma smak ,zapach i do jakich salatek
> nalezy go uzywac.
> Szukalam na www.Ale nie znalazlam zadnych interesujacych mnie informacji.
niestety smakowo-zapachowego internetu jeszcze nie mamy. Musisz niestety
kupić i spróbować. A jakie sałatki? Ja to używam do prawie wszystkich, a
także do bakłażanów, mięsa (do smaku), zup.
Waldek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |