« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-10-09 13:26:34
Temat: ostra oliwaWiecie moze jak sie robi taka ostra oliwe jaka mozna znalesc w pizzeriach
wloskich? Myslicie ze wystarczy wrzucic te male papryczki i poczekac z
tydzien az oliwa przejdzie?
Pozdr.
Borek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-10-09 18:10:42
Temat: Re: ostra oliwaBorek wrote:
> Myslicie ze wystarczy wrzucic te male papryczki i poczekac z
> tydzien az oliwa przejdzie?
im dluzej bedziesz trzymal, tym bedzie bardziej ostra
ja dodaje do niej jeszcze zabki sparzonego czosnku i i ziola np.
tymianek (niektorzy je podsuszaja, ja dodaje swieze)
a poza tym sprawdz w archiwum - temat byl szeroko walkowany
wiku
--
http://www.breakbeat.pl/
MAY THE BREAKZ BE WITH YOU
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-10-10 11:56:54
Temat: Re: ostra oliwawiku wrote:
> > Myslicie ze wystarczy wrzucic te male papryczki i poczekac z
> > tydzien az oliwa przejdzie?
>
> im dluzej bedziesz trzymal, tym bedzie bardziej ostra
> ja dodaje do niej jeszcze zabki sparzonego czosnku i i ziola np.
a czemu czosnek najpierw parzysz?
pat
--
vege.pl http://www.vege.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
Inicjatywa Empatia http://empatia.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-10-10 19:13:06
Temat: Re: ostra oliwaPatryCCCja wrote:
> a czemu czosnek najpierw parzysz?
>
bo czasem ma tendencje do psucia sie, a parzenie wybija mu to z glowy
(tzn. glowki)
kiedys, gdy nie sparzylem po jakims miesiacu cala oliwa byla do wylania :(
wiku
--
http://www.breakbeat.pl/
MAY THE BREAKZ BE WITH YOU
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |