« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-05-08 19:03:17
Temat: patisonywlasnie je odkrylam wiec sie zachwycam...Ale czy sa tez w innnej postaci? Ja
mam w sloiku marynowane...
K
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-05-08 19:26:24
Temat: Re: patisonyKatarzyna Nowak wrote:
> wlasnie je odkrylam wiec sie zachwycam...Ale czy sa tez w innnej
> postaci? Ja mam w sloiku marynowane...
> K
Jesienia kupujesz za grosze na targu :-)
barbara
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-05-08 21:05:37
Temat: Re: patisony"Katarzyna Nowak" <k...@p...wp.pl> wrote:
>wlasnie je odkrylam wiec sie zachwycam...Ale czy sa tez w innnej postaci? Ja
>mam w sloiku marynowane...
..to sie zgralysmy......kupilam sloiczek patisonow "Rolnik" i
doskonale, caly sloik zjadlam.......U mojego bylego
absztyfikanta ciotka corocznie robila sloje patisonow....jego tata od niej
zwozil a ja wyjadalam przy dowolnej okazji...poezja !
..aha.......dzis rodzinnie zjedlismy szparagi.....cena ladna i
szparagi dorodne (5zlotych pek).......po czym oglosilam, ze
sezon szparagowym uwazam jednoczesnie za otwarty i
zamkniety......(raczej nie bedzie okazji na kolejna taka wspolna uczte)......
AgataW
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-05-09 05:15:37
Temat: Re: patisony>Ale czy sa tez w innnej postaci?
ja uwielbiam smazone na patelni...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-05-12 16:05:26
Temat: Re: patisony
>
> ja uwielbiam smazone na patelni...
>ale jak surowe, w plasterkach czy inaczej pozdrawiam magda
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-05-12 21:17:42
Temat: Re: patisony> >ale jak surowe, w plasterkach czy inaczej pozdrawiam magda
surowe, w plasterkach. niektorzy wczesniej obtaczaja w jajku i mace, ja wole
wrzucac takie czyste na rozgrzany tluszcz.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |