« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2007-03-02 19:40:52
Temat: pilne farsz z gołąbkówWitam został mi farsz z gołąbków (brakoło kapuchy)
może ma ktoś jakiś pomysł (czy można to zamrozić)
nie chce mi się śmigać po kapuste
pozdrawiam
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2007-03-02 19:43:27
Temat: Re: pilne farsz z gołąbków
> Witam został mi farsz z gołąbków (brakoło kapuchy)
> może ma ktoś jakiś pomysł (czy można to zamrozić)
Można to zamrozić. Nic temu nie będzie.
Pozdrawiam
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2007-03-02 19:49:23
Temat: Re: pilne farsz z gołąbkówMonika Zarczuk napisał(a):
>
>> Witam został mi farsz z gołąbków (brakoło kapuchy)
>> może ma ktoś jakiś pomysł (czy można to zamrozić)
>
> Można to zamrozić. Nic temu nie będzie.
> Pozdrawiam
>
Nie wiem czy tak zupełnie nic ;-) Mi jakoś odmrażany ryż nie smakuje. Do
farszu można dodać jajko, uformować kotlety i usmażyć.
Marzena
--
Robótki Marzeny
http://fanturia.googlepages.com/home
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2007-03-02 20:28:23
Temat: Re: pilne farsz z gołąbkówMarcinP napisał(a):
> Witam został mi farsz z gołąbków (brakoło kapuchy)
Heh... u mnie zazwyczaj jest na odwrót :)
Ania
--
*****e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ ******gg:1737648******
******* www.madej.master.pl ***** http://aniapelc.blox.pl/html *********
"Tylko pokłady bezinteresownego skurwysyństwa mają nieograniczone
możliwości regeneracyjne."
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2007-03-02 22:31:00
Temat: Re: pilne farsz z gołąbkówM&C <c...@C...pl> napisał(a):
> Nie wiem czy tak zupełnie nic ;-) Mi jakoś odmrażany ryż nie smakuje. Do
> farszu można dodać jajko, uformować kotlety i usmażyć.
Kwestia "smakuje - nie smakuje" pozostaje, oczywiście, poza wszelką
dyskusją, ale przecież ten farsz to nie jest sam ryż ;-) , a poza tym będzie
i tak razem z gołąbkami gotowany, więc różnicy się chyba nie wyczuje.
Można nim też nafaszerować paprykę.
Ania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2007-03-02 22:34:21
Temat: Re: pilne farsz z gołąbkówczeremcha napisał(a):
>
> Można nim też nafaszerować paprykę.
>
> Ania
>
pomidory, cebule, cukinie, kapelusze pieczarek...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |