Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia proszek do pieczenia

Grupy

Szukaj w grupach

 

proszek do pieczenia

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-02-05 02:48:34

Temat: proszek do pieczenia
Od: l...@a...com (Lilibell555) szukaj wiadomości tego autora

czy jest roznica pomiedzy polskim i amerykanskim proszkiem do pieczenia???????w
przepisie na ciasto bananowe jest 1 lyzeczka polskiego proszku albo dwie
amerykanskiego?????

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-02-05 10:40:45

Temat: Re: proszek do pieczenia
Od: "kasiek" <k...@w...ps.pl> szukaj wiadomości tego autora

nie ma różnicy
Kasiek

Lilibell555 napisał(a) w wiadomości:
<2...@n...aol.com>...
>czy jest roznica pomiedzy polskim i amerykanskim proszkiem do
pieczenia???????w
>przepisie na ciasto bananowe jest 1 lyzeczka polskiego proszku albo dwie
>amerykanskiego?????


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-02-05 16:09:22

Temat: Re: proszek do pieczenia
Od: "Shaman" <S...@k...net.pl> szukaj wiadomości tego autora

> >czy jest roznica pomiedzy polskim i amerykanskim proszkiem do
> pieczenia???????w
> >przepisie na ciasto bananowe jest 1 lyzeczka polskiego proszku albo dwie
> >amerykanskiego?????
>
> nie ma różnicy
> Kasiek

to skąd w przepisie wzięła się różnica ilości proszku polskiego i
amerykańskiego?

PZDR
Shaman


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-02-06 07:37:36

Temat: Re: proszek do pieczenia
Od: "asia" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Lilibell555 <l...@a...com> wrote in message
news:20010204214834.13304.00000695@ng-mp1.aol.com...
> czy jest roznica pomiedzy polskim i amerykanskim proszkiem do
pieczenia???????w
> przepisie na ciasto bananowe jest 1 lyzeczka polskiego proszku albo dwie
> amerykanskiego?????
Mnie sie wydaje ze amerykanski proszek jest z dodatkiem maki lub Wiekszej
ilosci maki niz polski, stad roznica
Asia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-02-06 10:32:35

Temat: Re: proszek do pieczenia
Od: sadyl <s...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora



Shaman wrote:
>
> to skąd w przepisie wzięła się różnica ilości proszku polskiego i
> amerykańskiego?

może w Polsce są większe łyzeczki :))

sadyl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

kociołek tatrzański
Kołduny litewskie
dzis na obiad mialam...
express sałatka
poczatek

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »