Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia pstrąg zapiekany w chlebie Re: pstrąg zapiekany w chlebie

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: pstrąg zapiekany w chlebie

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!goblin2!goblin.stu.neva.ru!feeder.erje.net!eu.feeder.erje.net!feeder1-
2.proxad.net!proxad.net!feeder2-2.proxad.net!nx02.iad01.newshosting.com!newshos
ting.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-a-01.news.n
eostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
From: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Subject: Re: pstrąg zapiekany w chlebie
References: <llppvv$8h9$1@node2.news.atman.pl>
<g9f0iaj33lwz$.jlz06ehlabh8.dlg@40tude.net>
<llr4gb$jp8$1@node2.news.atman.pl>
<1o7ux6gvi5h7y$.9zqvbrdrbo09.dlg@40tude.net>
<lls9q0$v7c$1@mx1.internetia.pl>
<pq4gi5nd0rkd.fr0uvf6t2etk$.dlg@40tude.net>
<llteq2$pm0$1@node1.news.atman.pl>
<5382468f$0$2247$65785112@news.neostrada.pl>
<lltoou$4js$1@node1.news.atman.pl>
<53830aeb$0$2360$65785112@news.neostrada.pl>
<lm31cr$fi5$1@news.dialog.net.pl>
<5385c756$0$2153$65785112@news.neostrada.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<53862176$0$2152$65785112@news.neostrada.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<53864149$0$2357$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: : : :
Date: Wed, 28 May 2014 23:23:10 +0200
User-Agent: slrn/pre1.0.2-14 (Linux)
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Message-ID: <s...@f...lasek.waw.pl>
Lines: 28
NNTP-Posting-Host: 77-253-217-116.ip.netia.com.pl
X-Trace: 1401312190 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 2377 77.253.217.116:54254
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:356073
Ukryj nagłówki

Pani Ewa napisała:

>> W jednej rybie jakoby trzy ryby -- jedna upieczona, inna
>> w filecie, kolejna w potrawce z sosem zrobiona.
>
> To nawet dobre może być, choć po przekrojeniu nie wygląda już tak
> ładnie, jak z zewnątrz.

Już wspomniałem, że lepiej by ta ryba wyglądała z jabłkami albo z makiem
w środku.

> Kiedyś na jakiejś wykwintnej imprezie, na której podejrzewam nie byle
> jacy kucharze gotowali, jadłam takie danie, że skóra rybia (łącznie z
> głową) była wypełniona właśnie takim farszem, pewnie ze środka tej ryby
> zrobionym. Z zewnątrz to wyglądało jakby wielka ryba była upieczona w
> całości, a po przekrojeniu okazywało się, że to idealnie gładka
> zapieczona masa, bez ości i kręgosłupa. Świetne to było, choć już nie
> pamiętam, co to za ryba. Mięso było białe w każdym razie, więc nie łosoś.

Karpia tak robią. I zwą go wtedy karpiem faszerowanym.

Jarek

--
Żaden stary się przepis nie wydaje jej godny,
Tak czy siak, trzeba będzie rybę przeciąć na pół,
Już rozpruto podbrzusze, płynie z głębi jam rodnych
Czarny kawior narodów politykom na stół.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
28.05 Ikselka
29.05 Aicha
29.05 Jarosław Sokołowski
29.05 FEniks
29.05 FEniks
29.05 Jarosław Sokołowski
30.05 FEniks
30.05 Chiron
30.05 FEniks
30.05 Qrczak
30.05 Chiron
30.05 Chiron
30.05 Ikselka
14.06 Chiron
14.06 Ikselka
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?
SZOK
Kara wiezienia.