Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia ratunku golonka

Grupy

Szukaj w grupach

 

ratunku golonka

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 2


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2006-01-10 17:29:15

Temat: ratunku golonka
Od: "Wiesława" <w...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

kupilam dzisiaj dwie golonki. W sklepie sprzedano jako peklowane. Nie jestem
masarzem i nie znam sie na tym. Tak baba mówiła tak powinno byc, Teraz je
piekę w rękawie foliowym i coś po zapachu sądząc to nie jest tak. Chyba to
było jednak surowe mięso. Nie dodałam żadnych przypraw. czy z tego coś da
zrobic?. Miało by na zimno i na ciepło. POMOCY


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2006-01-11 01:06:54

Temat: Re: ratunku golonka
Od: Marsjasz <m...@p...NOSPAM.neostrada.pl> szukaj wiadomości tego autora

Wiesława napisał(a):
> kupilam dzisiaj dwie golonki. W sklepie sprzedano jako peklowane. Nie jestem
> masarzem i nie znam sie na tym. Tak baba mówiła tak powinno byc, Teraz je
> piekę w rękawie foliowym i coś po zapachu sądząc to nie jest tak. Chyba to
> było jednak surowe mięso. Nie dodałam żadnych przypraw. czy z tego coś da
> zrobic?. Miało by na zimno i na ciepło. POMOCY
>
>
wyjac i doprawic...
potrzymac w zalewie...
podgotowac...
i zapiec w piwie...
ale doprawic koniecznie !!!
Marsjasz

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Prosba o chwile......
Prosba
Duzy piekarnik kontra mini piekarnik???
likiery Saturnus
sernik z quarka?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »