« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-05-13 09:51:14
Temat: sernikCzy ktoś z grupowiczów wie dlaczego sernik pęka podczas pieczenia? Piekłam w
temp 200stopni grzałki góra i dół.
Wanda.
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-05-13 09:56:41
Temat: Re: sernikDnia 13 May 2005 11:51:14 +0200, Waćpanna lub Waćpan *Wanda*, w wiadomości
news:<news:024b.0000083f.42847891@newsgate.onet.pl> zawarł, co następuje:
> Czy ktoś z grupowiczów wie dlaczego sernik pęka podczas pieczenia? Piekłam w
> temp 200stopni grzałki góra i dół.
Skórka się za szybko ścina i potem piekące się ciasto pod nią ją przedziera.
Zmniejsz temperaturę, na początku podpiecz możę tylko z dołu.
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"The girl loaded gun, went outside. No one has ever seen her again..."
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |