Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia slow cooker Re: slow cooker

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: slow cooker



« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!go
blin2!goblin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrad
a.pl!unt-spo-a-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
User-Agent: NewsTap/5.2.6 (iPhone/iPod Touch)
Cancel-Lock: sha1:bVuG414Ej2DChqwdnRp/+vZ4dJI=
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Message-ID: <5a10a558$0$15194$65785112@news.neostrada.pl>
Subject: Re: slow cooker
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
Mime-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 8bit
From: XL <i...@g...pl>
References: <5...@g...com>
<5a109f12$0$15201$65785112@news.neostrada.pl>
Date: 18 Nov 2017 21:25:44 GMT
Lines: 15
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 79.185.40.37
X-Trace: 1511040344 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 15194 79.185.40.37:54987
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:379598
Ukryj nagłówki

XL <i...@g...pl> wrote:

> Ja bym od razu użyła tego ustrojstwa do konfitowania - coś mi mówi, że nada
> się idealnie.

Przeprowadziłam szybki dokształt w necie i mam wątpliwości związane z
temperaturą poniżej 100 st. C - niektóre szkodliwe mikroorganizmy giną
jednak w wyższej... A i konfitowanie chyba jednak odbywa się w temperaturze
sporo wyższej niż 100 st. C. - tłuszcz nie wrze, nie ma tu smażenia, ale
(ponieważ tłuszcz wrze w temp. >100) raczej na pewno jest nagrzany do ponad
100.


--
XL

 
Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
18.11 j...@g...com
18.11 Animka
19.11 j...@g...com
19.11 XL
19.11 stefan
19.11 XL
19.11 XL
19.11 j...@g...com
19.11 Akarm
19.11 j...@g...com
19.11 Animka
19.11 Sebastian Biały
19.11 iwanos
Ale mleko!
Ale jajo!
Ciasto rzadkie na naleśniki
Ciasto rzadkie na naleśniki
Kara za oszukiwanie na maśle
Boki zrywać po sobocie ?
Mój przysmak nad przysmaki :-)
Nowoczesne nie znaczy lepsze!
Przerywanie korzeniowych.
[OT] jak usunąć gluta?
Margaryny antycholesterolowe
Bitki wołowe
Co w foliowanych sałatach piszczy?
sok z buraków
Jaja z larwami w Auchanie
Kosiarka ręczna wrzecionowa - czy to ma sens?
Zabezpieczenie miejsc po cięciu.
Wieki ciemne.
Wolność słowa i jaskiniowcy
Dlaczego uważam Chrystusa za oszusta.
Kościelna metoda na władze absolutną.
Ale mleko!
Pijaczyna!
no to zaczynamy!
Ostatni wirus Umysłu usunięty.
Ostatni wirus Umysłu usunięty.
Ale jajo!
Ach, gdzież ten szampon???
Krytykantom RN.
Apel do Leo.


  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X