Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia szynka Re: szynka

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: szynka

« poprzedni post następny post »
X-Received: by 10.31.155.131 with SMTP id d125mr4038781vke.9.1516101567973; Tue, 16
Jan 2018 03:19:27 -0800 (PST)
X-Received: by 10.31.155.131 with SMTP id d125mr4038781vke.9.1516101567973; Tue, 16
Jan 2018 03:19:27 -0800 (PST)
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!peer03.am4!peer.am4.highwinds-media.com!peer03.iad!feed-me.highwinds-medi
a.com!news.highwinds-media.com!i22no2785041qta.1!news-out.google.com!g8ni1485qt
k.0!nntp.google.com!z1no2991689qta.0!postnews.google.com!glegroupsg2000goo.goog
legroups.com!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: Tue, 16 Jan 2018 03:19:27 -0800 (PST)
In-Reply-To: <7Ek7C.4437$3B3.3971@fx07.ams1>
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=37.47.100.148;
posting-account=zM1RagoAAABTI00siSfGoyMwfAGqCgDP
NNTP-Posting-Host: 37.47.100.148
References: <tve7C.12423$NB2.1425@fx01.ams1>
<d...@g...com>
<7Ek7C.4437$3B3.3971@fx07.ams1>
User-Agent: G2/1.0
MIME-Version: 1.0
Message-ID: <0...@g...com>
Subject: Re: szynka
From: i...@g...pl
Injection-Date: Tue, 16 Jan 2018 11:19:28 +0000
Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
X-Received-Bytes: 1753
X-Received-Body-CRC: 4139101036
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:379847
Ukryj nagłówki

Używaj żelatyny - wiąże mięso, utrzymuje wilgoć między włóknami, mięso pozostaje
soczyste. Ja nawet boczek/roladę_mięsną przed zrolowaniem i osznurowaniem do
pieczenia posypuję mieloną żelatyną. Kiedy się upiecze, gorące mięsi obciążam mocno
(dooasowana deseczka, folia alu plus trzy kilo cukru np) i tak się studzi. Bardzo
ładnie wiążą się warstwy ze sobą, podczas krojenia plastry są zwarte. Polecam
żelatynę.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
16.01 i...@g...pl
16.01 Marcin Debowski
16.01 i...@g...pl
29.01 FEniks
29.01 i...@g...pl
30.01 Marcin Debowski
30.01 FEniks
30.01 Marcin Debowski
30.01 i...@g...pl
30.01 stefan
30.01 i...@g...pl
30.01 i...@g...pl
30.01 FEniks
30.01 stefan
30.01 stefan
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?
SZOK
Kara wiezienia.