Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia szynka Re: szynka

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: szynka

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!peer03.am4!peer.am4.highwinds-media.com!news.highwinds-media.com!peer03.a
ms1!peer.ams1.xlned.com!news.xlned.com!feeder.cambriumusenet.nl!feed.tweaknews.
nl!posting.tweaknews.nl!fx20.ams1.POSTED!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
From: Marcin Debowski <a...@I...zoho.com>
Subject: Re: szynka
References: <tve7C.12423$NB2.1425@fx01.ams1>
<d...@g...com>
<7Ek7C.4437$3B3.3971@fx07.ams1>
<0...@g...com>
User-Agent: slrn/1.0.3 (Linux)
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 14
Message-ID: <yun7C.229194$727.106928@fx20.ams1>
X-Complaints-To: a...@t...nl
NNTP-Posting-Date: Tue, 16 Jan 2018 13:54:38 UTC
Organization: Tweaknews
Date: Tue, 16 Jan 2018 13:54:38 GMT
X-Received-Body-CRC: 2761136047
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:379849
Ukryj nagłówki

On 2018-01-16, i...@g...pl <i...@g...pl> wrote:
> Używaj żelatyny - wiąże mięso, utrzymuje wilgoć między włóknami, mięso
> pozostaje soczyste. Ja nawet boczek/roladę_mięsną przed zrolowaniem i
> osznurowaniem do pieczenia posypuję mieloną żelatyną. Kiedy się upiecze,
> gorące mięsi obciążam mocno (dooasowana deseczka, folia alu plus trzy
> kilo cukru np) i tak się studzi. Bardzo ładnie wiążą się warstwy ze sobą,
> podczas krojenia plastry są zwarte. Polecam żelatynę.

Ja chyba z tą żelatyną dałem ciała, bo zamiast ją zmieszać z mięsem suchą
to rozpuściem na gorąco w wodzie. Dam znać jak i poszło (jak już się znowu
za to zabiorę).

--
Marcin

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
16.01 i...@g...pl
29.01 FEniks
29.01 i...@g...pl
30.01 Marcin Debowski
30.01 FEniks
30.01 Marcin Debowski
30.01 i...@g...pl
30.01 stefan
30.01 i...@g...pl
30.01 i...@g...pl
30.01 FEniks
30.01 stefan
30.01 stefan
30.01 i...@g...pl
30.01 FEniks
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?
SZOK
Kara wiezienia.