| « poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2006-05-26 12:11:17
Temat: Re: w przypadku wyjazdu...
"Gusiek" <a...@W...onet.pl> wrote in message
news:e56r3i$f13$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Agata Mryczko" <a...@s...pl> napisał w wiadomości
> news:bdbcc$4476ea34$540ad1e7$20510@news.chello.pl...
>>
>> Użytkownik "Gusiek" <a...@W...onet.pl> napisał w wiadomości
>> news:e56p5q$a62$1@nemesis.news.tpi.pl...
>> >
>> > zrobić sos warzywny z pomidorami i zamknąć na gorąco w słoikach -
>> wystarczy
>> > do tego ugotować makaron lub ryż i wyżerka gotowa :)
>> > Bigos zamrozić.
>>
>> no nie.. az tak ich rozpieszcac nie bede.. to miaLo byc latwe a nie
> bigos,
>> ktorego notabene nigdy nie robilaM)
>
> Eee, chyba niewiele jest prostszych rzeczy niż bigos :D
> No to jak lenistwo, to kup im mrożonki hortexu - np. chińską, wystarczy
> rzucić na patelnię, w rondelku zalać wrzątkiem paczkę makaronu sojowego -
> i
> danie egzotyczne jak ta lala ;)
> Albo bób mrożony - jak dla mnie, to najlepsze danie ;) (poza świeżym)
> Pozdrawiam, Agata
W Krakowie na ulicach można było bób gotowany kupować... Ciekawe, czy
przepisy UE tego nie zmieniły...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2006-05-26 15:43:24
Temat: Re: w przypadku wyjazdu...On Fri, 26 May 2006 13:23:14 +0200, "Agata Mryczko"
<a...@s...pl> wrote:
>witajcie;)
>
>poniewaz ostatnio dowiedzialam sie, ze jak mnie nie ma w domu nikomu sie nie
>chce gotowac.. (mam przechlapane, choc nie zawsze mi sie cos udaje, ale to
>nieistotne). ALe w zwiazku z tym tak sie zastanwiam, co moznaby zrobic na
>zas..na wszelki wypadek jakby mnie gdzies znow wywialo;) i zamrozic..takie
>"gotowce". i jak mnie nie ma to coby mi nie marudzili;)
>wiem pierogi, krokiety, galabki no i mielone.. jakies insze propozycje?
>
>pozdrawiam cieplutko
>Agata"agatonek"Mryczko
>
curry jako i gulasz.
Pierz
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
13. Data: 2006-05-26 16:28:44
Temat: Re: w przypadku wyjazdu...
Użytkownik "Agata Mryczko" <a...@s...pl> napisał w wiadomości
news:96ce5$4476e36f$540ad1e7$19342@news.chello.pl...
> .. jakies insze propozycje?
Ja często zamrażam kotlety schabowe. Opanierowane wrzucam
do zamrażalnika i w razie potrzeby myk na patelnie i gotowe :-)
Sylwia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |