« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-11-27 17:36:22
Temat: Rybne szaszłyki- przepisRybne szaszłyki
po 15 dag wędzonego łososia, pstrąga i halibuta w kawałku.
2 gałązki świeżej bazylii, puszka szparagów, 2 cytryny pieprz.
No i do roboty
z ryb zdjąć skórę wyjąć ości pokroić,szparagi osączyć z zalewy
pokroić,listki bazyli opłukać i osuszyć,cytryny dokładnie wyszorować
sparzyć wrzątkiem,pokroić na plasterki. na drewnianą szpilkę do
szaszłyków nadziewać po kawałku każdej ryby przekładając je bazylią,
plasterkami cytryny i szparagami. szaszłyki ułożyć na talerzu wyłożonym
plasterkami cytryny.
pozdrawiam Aga
jak fainie że dzieci śpjią tylko co w nocy będą robić
mam nadzieje że też będą spać
----------------------------------------------------
------------------
NEWSY. Minuta po minucie. >>> http://link.interia.pl/f168a
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |