| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-06-03 08:23:55
Temat: Re: Sos czosnkowy do miesa - jak?> NAJLEPSZY SPRAWDZONY PRZEPIS NA SOS:
> MAJONEZ, ...
========
No dobra, ale z tym majonezem to bardziej do mięs na zimno.
Do pieczeni to raczej ze śmietany.
(I w paru dobrych restauracjach też dają śmietanowe).
waldek
========
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-06-08 18:41:19
Temat: Re: Sos czosnkowy do miesa - jak?Ja robie taki
sos czosnkowy
---------------
1 buteleczka gęstej smietany ( 12 lub 18 procentowa)
kilka ząbków czosnku ok. 4 ( wycisnąć przez wyciskarke do czosnku)
2 Łyżki majonezu
1 łyzeczka majeranku
Wszystko ubić chwilę mixerem lub wymieszać łyżką
--
Kasia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |