Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Sos czosnkowy do miesa - jak?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Sos czosnkowy do miesa - jak?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-06-03 08:23:55

Temat: Re: Sos czosnkowy do miesa - jak?
Od: "waldek" <x...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

> NAJLEPSZY SPRAWDZONY PRZEPIS NA SOS:
> MAJONEZ, ...
========
No dobra, ale z tym majonezem to bardziej do mięs na zimno.
Do pieczeni to raczej ze śmietany.
(I w paru dobrych restauracjach też dają śmietanowe).

waldek
========


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-06-08 18:41:19

Temat: Re: Sos czosnkowy do miesa - jak?
Od: "Przyklejka" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Ja robie taki
sos czosnkowy
---------------
1 buteleczka gęstej smietany ( 12 lub 18 procentowa)
kilka ząbków czosnku ok. 4 ( wycisnąć przez wyciskarke do czosnku)
2 Łyżki majonezu
1 łyzeczka majeranku
Wszystko ubić chwilę mixerem lub wymieszać łyżką

--
Kasia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

jak zrobić panierkę...?
jak się robi prażynki?
wczasym@poczta.onet.pl
WKN ??
wina z Francji- pytanko

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »