« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-07-07 15:11:23
Temat: belonaWitam!
po dlugiej nieobecnosci.
Mam pytanie o rybke "belona" Mam ja wypatroszona.
czy ktos podpowie mi co najlpiej z niej zrobic?
i jeszcze jedno.. czy ma ktos przepis na pstraga faszerowanego z grilla?
Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz
iza
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-07-07 15:28:36
Temat: Re: belonaPieczarki pokroić w plasterki,skropić cytryną. Sprawione pstrągi oprószyć
solą i pieprzem, do każdej ryby włożyć pieczarki, posypać ziołami
prowansalskimi.Ryby posmarować masłem,zawinąć w folię i upiec na grilu.
4 pstrągi (po30dag) - 15 dag pieczarek i inne.
Można tak samo jw do każdej ryby włożyć po 5-6 listków mięty zamiast
pieczarek.
K - 2
Użytkownik "liska" <l...@a...net.pl> napisał w wiadomości
news:ag9lfm$sl3$1@news.tpi.pl...
> Witam!
>
> po dlugiej nieobecnosci.
>
> Mam pytanie o rybke "belona" Mam ja wypatroszona.
> czy ktos podpowie mi co najlpiej z niej zrobic?
>
> i jeszcze jedno.. czy ma ktos przepis na pstraga faszerowanego z grilla?
>
> Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz
>
> iza
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-07-07 19:44:48
Temat: Odp: belonaBelona najlepiej smakuje z grilla , posypana przyprawami do mięska. Piecze
się szybciutko i nie ma ości oprócz kręgosłupa.
pozdr
cherokee
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-07-08 13:10:00
Temat: Re: belona> Belona najlepiej smakuje z grilla , posypana przyprawami do mięska. Piecze
> się szybciutko i nie ma ości oprócz kręgosłupa.
Dziekuje .
a czy w piekarniku da sie to jakos zrobic? czy tylko na grillu?
Moze w opielaczu?
Czy ktos probowal? nie mam grilla :(
Czyli ta bellone nie samarowac niczym, zadnymi oliwkami? tylko posypac
przyprawami i juz?
iza
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |