« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2009-03-12 17:51:47
Temat: Re: co zrobić z rozpoczętą butelką...Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:1d07d16lnnfhs$.vq5j0hhutzq2.dlg@40tude.net...
Mam zapytanie o adres Twojego sklepu z nasionami pomidorów i papryki...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2009-03-13 11:47:33
Temat: co zrobić z rozpoczętą butelką......hiszpańskiego sherry?
Pić się tego nie da, ale pewnie do jakichś przepisów się nada?
Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2009-03-13 13:46:53
Temat: Re: co zrobić z rozpoczętą butelką...
> Pić się tego nie da, ale pewnie do jakichś przepisów się nada?
>
Dawaj ja wypije.
p.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2009-03-13 15:11:19
Temat: Re: co zrobić z rozpoczętą butelką...
> ...hiszpańskiego sherry?
>
> Pić się tego nie da, ale pewnie do jakichś przepisów się nada?
wiele nalewek ma w przepisie aromatyzowanie winiakami...
pozdrawiam
pluton
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2009-03-13 16:18:54
Temat: Re: co zrobić z rozpoczętą butelką...Dnia Fri, 13 Mar 2009 12:47:33 +0100, medea napisał(a):
> ...hiszpańskiego sherry?
>
> Pić się tego nie da, ale pewnie do jakichś przepisów się nada?
http://kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53667,5156
040.html
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2009-03-13 16:58:10
Temat: Re: co zrobić z rozpoczętą butelką...Ikselka pisze:
> http://kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53667,5156
040.html
A dzięki! To moje to jerez fino manzanilla. Czyli nada się do sosów.
Dobrze, że nie wylałam. ;)
A długo to można w lodówce trzymać?
Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2009-03-13 17:26:29
Temat: Re: co zrobić z rozpoczętą butelką...
Użytkownik "medea" <e...@p...fm> napisał w
> Pić się tego nie da, ale pewnie do jakichś przepisów się nada?
w wielu przepisach kuchni azjatyckiej wystepuje jako skladnik wino ryzowe,
ktore mozna zastapic wlasnie sherry.
Protz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2009-03-13 18:14:19
Temat: Re: co zrobić z rozpoczętą butelką...Dnia Fri, 13 Mar 2009 17:58:10 +0100, medea napisał(a):
> Ikselka pisze:
>
>> http://kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53667,5156
040.html
>
> A dzięki! To moje to jerez fino manzanilla. Czyli nada się do sosów.
> Dobrze, że nie wylałam. ;)
>
> A długo to można w lodówce trzymać?
>
> Ewa
Myślę, że po dolaniu spirytusu - niemal w nieskończoność. Dolej ze 100 ml
spirytusu - on i tak podczas gotowania wyparuje, a podwyższy zawartość
procentową alkoholu w sherry; nic jej się od tego nie stanie.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2009-03-13 18:28:00
Temat: Re: co zrobić z rozpoczętą butelką...Dnia Fri, 13 Mar 2009 12:47:33 +0100, medea napisał(a):
> ...hiszpańskiego sherry?
>
> Pić się tego nie da, ale pewnie do jakichś przepisów się nada?
A tu, proszę - istny zawrót glowy:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=%22z+sherry%22&b
tnG=Szukaj+w+Google&lr=&aq=f&oq=
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |