następny wątek » |
1. Data: 2000-01-03 07:24:30
Temat: czołem w 2000 + przepis ;)Witam i pozdrawiam - wszystkiego dobrego w Nowym Roku ( w sumie niby
dlaczego pisze się to z wielkich liter ???:)
Wcześniej zapomniałem dać wam przepis na roladki wołowo wieprzowe z
czosnkiem, papryką i boczkiem - nieomieszkam dziś to zrobić - z przyczyn
obiektywnych później - dla wszystkich odchudzających się ;D
--
-------------------------------------------
OS3 - 28752610
Member of Spammers Club
-------------------------------------------
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-01-03 08:55:02
Temat: Re: czołem w 2000 + przepis ;)Ja rowniez witam wszystkich, a Tobie Ostry w szczegolnosci chcialam
podziekowac za przepis na schabik - wyszedl oczywiscie wspaniale i dzieki
niemu ten rok zapowiada sie biecujaco - w kazdym razie z kulinarnego punktu
widzenia.
Dziex .
Monia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-01-03 09:03:10
Temat: Re: czołem w 2000 + przepis ;)Scahbik po staropolsku czy pieczony z boczkiem i serem ???
--
-------------------------------------------
OS3 - 28752610
Member of Spammers Club
-------------------------------------------
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-01-03 09:29:45
Temat: Re: czołem w 2000 + przepis ;)zboczkiem i serem - pycha, smakowal nie tylko mnie, ale dzieki niemu
zdobylam uznanie swojej rodziny a co wazniejsze - swojego mezczyzny, ktory
ostatecznie uznał sie za zdobytego - tym bardziej, ze wczesniej uraczylam go
lasagnia wlasnej produkcji .. hmmm pycha...
Prosze o wiecej takich przepisow !!!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-01-03 09:32:38
Temat: Re: czołem w 2000 + przepis ;)Jeszcze dziś :))))
--
-------------------------------------------
OS3 - 28752610
Member of Spammers Club
-------------------------------------------
Monia napisał(a) w wiadomości: <84ppsi$vi0$1@news.ipartners.pl>...
>zboczkiem i serem - pycha, smakowal nie tylko mnie, ale dzieki niemu
>zdobylam uznanie swojej rodziny a co wazniejsze - swojego mezczyzny, ktory
>ostatecznie uznał sie za zdobytego - tym bardziej, ze wczesniej uraczylam
go
>lasagnia wlasnej produkcji .. hmmm pycha...
>
>Prosze o wiecej takich przepisow !!!
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-01-03 09:58:05
Temat: Re: czołem w 2000 + przepis ;)> >zboczkiem i serem - pycha, smakowal nie tylko mnie,
Ja juz w piatek zachwalalam rewelacyjny schabik. Efekt tego taki, ze w sobote
pytano mnie na priva o przepis, oczywiscie cytowalam dokladnie.Pozdowionka.
Ulka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-01-03 10:30:16
Temat: Re: czołem w 2000 + przepis ;)wcale mnie to nie dziwi - ja zrobilam dopiero w sobote i dopiero teraz moge
pochwalic sie efektami, pochwalic sie tez moge pysznymi canelloni (mam
nadzieje, ze to sie tak pisze) nadziewanymi farszem z krewetek i
zapiekanych z mozarella..
mmmm.... pycha .....
mm
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-01-03 12:13:15
Temat: Re: czołem w 2000 + przepis ;)> zboczkiem i serem - pycha,
Ja tez robilem, w smaku rzeczywiscie doskonaly (dalem serek Fourm d`Ambert),
tylko zaistnialy pewne klopoty z krojeniem, tzn. na cieplo raczej sie tego
nie da pokroic :)) A i tak pieklem go krocej niz podane 2 godziny.
Przemyslaw Koziarski
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-01-03 12:23:26
Temat: Re: czołem w 2000 + przepis ;)Niech zgadnę - kruszy się ??? :)))
Miałem ten sam problem - zapomniałem podać, że kroić na zimno i zagrzać -
sory
--
-------------------------------------------
OS3 - 28752610
Member of Spammers Club
-------------------------------------------
Przemyslaw Koziarski napisał(a) w wiadomości:
<84q3s7$g9m$1@sunsite.icm.edu.pl>...
>> zboczkiem i serem - pycha,
>
>Ja tez robilem, w smaku rzeczywiscie doskonaly (dalem serek Fourm
d`Ambert),
>tylko zaistnialy pewne klopoty z krojeniem, tzn. na cieplo raczej sie tego
>nie da pokroic :)) A i tak pieklem go krocej niz podane 2 godziny.
>
>Przemyslaw Koziarski
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-01-03 12:30:21
Temat: Re: czołem w 2000 + przepis ;)E chyba jednak mi się coś potentegowało.................... Przecież tego
nie można odgrzewać w plastrach, bo się ser wytopi :(((( - to krojenie to na
przpis bez sera ;))))
A wracając do schabu to trzeba bardzo ostrym ;) nożem na raczej grube
plastry - mnie w końcu wyszło
--
-------------------------------------------
OS3 - 28752610
Member of Spammers Club
-------------------------------------------
ostry napisał(a) w wiadomości: <84q4ka$l5a$1@flis.man.torun.pl>...
>Niech zgadnę - kruszy się ??? :)))
>Miałem ten sam problem - zapomniałem podać, że kroić na zimno i zagrzać -
>sory
>
>--
>-------------------------------------------
> OS3 - 28752610
>Member of Spammers Club
>-------------------------------------------
>Przemyslaw Koziarski napisał(a) w wiadomości:
><84q3s7$g9m$1@sunsite.icm.edu.pl>...
>>> zboczkiem i serem - pycha,
>>
>>Ja tez robilem, w smaku rzeczywiscie doskonaly (dalem serek Fourm
>d`Ambert),
>>tylko zaistnialy pewne klopoty z krojeniem, tzn. na cieplo raczej sie tego
>>nie da pokroic :)) A i tak pieklem go krocej niz podane 2 godziny.
>>
>>Przemyslaw Koziarski
>>
>>
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
następny wątek » |