następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news .tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "jantarek" <j...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: dżem z pigwy Date: Thu, 5 Oct 2006 15:41:35 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 5 Message-ID: <eg3239$siq$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: aare110.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1160055721 29274 83.5.190.110 (5 Oct 2006 13:42:01 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 5 Oct 2006 13:42:01 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2527 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2527 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:279420 Ukryj nagłówki Dostałem od znajomych dżem z pigwy. Jest ciemno brązowy i prawdę mówiąc |
Zobacz także