« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-10-28 17:12:11
Temat: Re: dzis podajemy...watrobki z sokiem malinowym i octem balsamicznym
>> a dlaczego dodajesz ocet do watrobki, pytam powaznie, bo nigdy o tym nie
>> slyszalem, co on robi tej watrabce ???
>
>...nic konkretnego...nadaje jej specyficznego smaka.ale musi to byc
>stosunkowo porzadny ocet balsamiczny.....i ma zasyczec....i ma sie chwile
>podredukowac.....watrobki musza sie najpierw mocno zrumienic.....i na duzym
>ogniu go chlupnac....
>
>kurcze dobra patelnie trzeba miec aby to rzeczywiscie wyszlo idealnie.....
>
>agataw
>
poza tym ocet bez tego octowego niuchu, ktory wyparowuje ma
calkiem inny smaczek
trys
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-10-28 17:18:51
Temat: Re: dzis podajemy...watrobki z sokiem malinowym i octem balsamicznymOn Tue, 28 Oct 2003 15:39:24 +0100, "Kruszynka \(Wroclaw\)"
<m...@t...pl> wrote:
>Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
>wiadomosci news:votspvgl5fg8lgvnqg3jj0hs6lrr28rlmp@4ax.com...
>> a ja mam ocet malinowy. moze byc? :))
>
>Ocet malinowy? Pierwszy raz slysze o takim :) A jaki ma zapach? Taki
>zwyczajny, octowy czy tez "podjezdza" malinami? I do czego Ty go uzywasz?
>
>Kruszyna
no wlasnie PACHNIE malinowo i troche jakby pikantnie ;) do
salatek, do marynat, do mies z patelni, do jarzyn z patelni
trys
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |