« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-08-28 01:14:46
Temat: grillWitam,
Moze moje pytanie bedzie troche nietypowe, ale mysle, ze jak najbardziej na
miejscu.
Kiedys moja mama naczytala sie w jakis gazetach, ze kazde jedzenie z grilla
moze powodowac nowotwory i inne straszne choroby i, ze najlepiej tego zawsze
unikac. Moglibyscie powiedziec cos na ten temat? Jesli to rzeczywiscie
szkodliwe to dlaczego?
Czy smazenie na specjalnych 'beztluszczowych' patelniach tez jest szkodliwe i
niebezpieczne dla zdrowia???
Pozdrawiam
Tomek
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2002-08-28 15:44:15
Temat: Re: grillponiewaz tluszcze przypiekane zamieniaja sie (kondensuja) w zwiazki
aromatyczne, ktore uznano za kancerogenne
- szukaj - > biochemia, chemia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |