| « poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2008-08-28 15:43:16
Temat: Re: kurczak w parmezanie - przepisCześć Magdalena Bassett
Thu, 28 Aug 2008 08:15:48 -0700 w
<news:jbGdnZ2IV5y7XCvVnZ2dnUVZ_rTinZ2d@posted.townse
ndcommunicationinc>
napisałaś:
>> http://www.gotujmy.pl/chrupiaca-piers-kurczaka,przep
isy,28692.html
>>
> Czy to jest danie na zimno? Jesli nie, to dlaczego to mieso sie studzi i
> zawija w folie aluminiowa? I po co wbijac wykalaczki?
o to samo zapytalem w komentarzu do przepisu... :)
--
Pozdrawiam,
Marek
Życie z tobą jest o wiele prostsze - powiedział ołówek do linijki.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2008-08-28 18:10:23
Temat: Re: kurczak w parmezanie - przepisdarkblue napisał(a):
> Użytkownik "Panslavista" <p...@i...pl> napisał w wiadomości
> news:g916ac$i5j$3@news.dialog.net.pl...
>> Beznadziejny!
>
> do niejakiego Panslavisty:
Dlaczego wyciągasz te gówno z KF? Z Pansravista i jego laską XXXXXelką sie nie gada.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |