Senior.pl - aktywni w każdym wieku

Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia mięso z rekina

Grupy

Szukaj w grupach

 

mięso z rekina

Ilość wypowiedzi w tym wątku: 6


« poprzedni wątek następny wątek »


1. Data: 2006-11-12 17:31:02

Temat: mięso z rekina
Od: "Andrzej" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

proszę powiedzcie jak smakuje mięso z rekina i co n niego można zrobić,
byłem w Makro i była jakaś promocja, czy to warto kupić

macie jakieś opinie i przepisy ( swoje)
Jędrek

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


2. Data: 2006-11-12 18:40:47

Temat: Re: mięso z rekina
Od: "Lookasik" <l...@c...poczta.fm> szukaj wiadomości tego autora



> proszę powiedzcie jak smakuje mięso z rekina i co n niego można zrobić,
> byłem w Makro i była jakaś promocja, czy to warto kupić
>
> macie jakieś opinie i przepisy ( swoje)


jadlem kiedys stek z rekina. Szczerze mowic nie pamietam jak smakowal ale
utkwilo mi ,ze byl dobry :)

pozdrawiam
Łukasz

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2006-11-13 00:41:08

Temat: Re: mięso z rekina
Od: k...@h...com szukaj wiadomości tego autora

Andrzej a écrit :

> proszę powiedzcie jak smakuje mięso z rekina i co n niego można zrobić,
> byłem w Makro i była jakaś promocja, czy to warto kupić
>
> macie jakieś opinie i przepisy ( swoje)
> Jędrek
Witam,
z mojego doswiadczenia wynika, ze ile razy sam robilem rekina zawsze
zalowalem robi sie twardy i gumowaty,natomiast ile razy jadlem w
knajpie(raz w sosie chrzanowym w krakowie a druga raza na dominikanie w
sosie z pastis) byl przepyszny
wniosek jest taki, ze to nie jest schabowy i trzeba mniej wiecej
wiedziec co sie robi
radzilbym odpuscic
Smacznego czego innego
J.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


4. Data: 2006-11-13 07:21:00

Temat: Re: mięso z rekina
Od: clafoutis <c...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora


rekin tak jak, miecznik czy tuńczyk nie dosmaża sie do końca i wówczas
wyjdzie świetny. jesli zmęczyłeś go na patelni z 15 minut to było to już
po prostu siano.

w zależności od grubości steka od 1 minuty każda ze stron na bardzo
gorącej patelni.

pozdro piotr
>

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


5. Data: 2006-11-13 13:43:27

Temat: Re: mięso z rekina
Od: "mlk" <m...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

mi nie smakował. wydawało mi się, że jem stek wołowy zalatujacy rybą


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


6. Data: 2006-11-13 13:47:17

Temat: Re: mięso z rekina
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"mlk" <m...@o...pl> wrote in message
news:ej9spt$fdq$1@news.task.gda.pl...
> mi nie smakował. wydawało mi się, że jem stek wołowy zalatujacy rybą

Te wietnamskie są na dodatek trujące...


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

używane cd
entkalker
DO S.
paluszki krabowe z sosem ?
Mięso mielone, papryka marynowana, oliwki?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Carpaccio + Sushi
?? ???????? ?????
Co z białych winogron?
Opieńki w nadmiarze
Ampongan, Transfer and Business Taxes 6th SOLUTIONS MANUAL

zobacz wszyskie »

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X