« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-11-12 17:31:02
Temat: mięso z rekinaproszę powiedzcie jak smakuje mięso z rekina i co n niego można zrobić,
byłem w Makro i była jakaś promocja, czy to warto kupić
macie jakieś opinie i przepisy ( swoje)
Jędrek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-11-12 18:40:47
Temat: Re: mięso z rekina
> proszę powiedzcie jak smakuje mięso z rekina i co n niego można zrobić,
> byłem w Makro i była jakaś promocja, czy to warto kupić
>
> macie jakieś opinie i przepisy ( swoje)
jadlem kiedys stek z rekina. Szczerze mowic nie pamietam jak smakowal ale
utkwilo mi ,ze byl dobry :)
pozdrawiam
Łukasz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-11-13 00:41:08
Temat: Re: mięso z rekinaAndrzej a écrit :
> proszę powiedzcie jak smakuje mięso z rekina i co n niego można zrobić,
> byłem w Makro i była jakaś promocja, czy to warto kupić
>
> macie jakieś opinie i przepisy ( swoje)
> Jędrek
Witam,
z mojego doswiadczenia wynika, ze ile razy sam robilem rekina zawsze
zalowalem robi sie twardy i gumowaty,natomiast ile razy jadlem w
knajpie(raz w sosie chrzanowym w krakowie a druga raza na dominikanie w
sosie z pastis) byl przepyszny
wniosek jest taki, ze to nie jest schabowy i trzeba mniej wiecej
wiedziec co sie robi
radzilbym odpuscic
Smacznego czego innego
J.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2006-11-13 07:21:00
Temat: Re: mięso z rekina
rekin tak jak, miecznik czy tuńczyk nie dosmaża sie do końca i wówczas
wyjdzie świetny. jesli zmęczyłeś go na patelni z 15 minut to było to już
po prostu siano.
w zależności od grubości steka od 1 minuty każda ze stron na bardzo
gorącej patelni.
pozdro piotr
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2006-11-13 13:43:27
Temat: Re: mięso z rekinami nie smakował. wydawało mi się, że jem stek wołowy zalatujacy rybą
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2006-11-13 13:47:17
Temat: Re: mięso z rekina
"mlk" <m...@o...pl> wrote in message
news:ej9spt$fdq$1@news.task.gda.pl...
> mi nie smakował. wydawało mi się, że jem stek wołowy zalatujacy rybą
Te wietnamskie są na dodatek trujące...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |