Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia mieso z rosoli i co dalej?

Grupy

Szukaj w grupach

 

mieso z rosoli i co dalej?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-03-19 17:05:24

Temat: Re: mieso z rosoli i co dalej?
Od: "Jerzy" <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik Wladyslaw Los <w...@t...com.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:1eqfu5g.18cf46e11n3dtkN%w...@t...com.pl...
> Rosol z kurczaka? O zgrozo! Rosol gouje sie z kury. Im starsza, tym
> lepszy rosol. A mieso dla psow.
Władysławie, miej litość dla młodych i powiedz, że z "grzebiącej" i gdzie
ją [zdrową] kupić?!
pozdr. Jerzy


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Poszukuję przepisu na domowe przygotowanie czegoś podobnego do konserwy tyrolskiej, czyli mielonki do wekowania w słoiki.
Mintaj
plyta ceramiczna czy gazowa ???
Taka sobie przegryzka
kuchni bawarskiej wciaz malo!!!

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »