« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-06-08 10:33:48
Temat: pasta twarogowa kotanyipasta twarogowa
250 g twarogu
100 g masla
1-2 lyzki kwasnej smietany
1 lyzka kapar
1 ogorek konserwowy
1 opakowanie przyprawy Kotanyi (mieszanka przypraw do past twarogowych:
papryka, sol, cebula, pietruszka, czosnek, szczypiorek, galka muszkatalowa,
pieprz czarny, pieprz cayenne, bazylia, kminek)
utrzec maslo o temperaturze pokojowej. dodac 1 opakowanie przyprawy Kotanyi,
twarog, smietane, posiekane kapary, ogorek konserwowy i dobrze wymieszac.
ja osobiscie kaparow nie siekalam (nie ma potrzeby - sa male), dodalam ich
wiecej, tak samo, jak i ogorka i wyszla bardzo smaczna, czerwono-zielona
pasta.
z opakowania przyprawy Kotanyi "mieszanka przypraw do past twarogowych"
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |