Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia pierogi - farsz

Grupy

Szukaj w grupach

 

pierogi - farsz

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-12-24 13:11:36

Temat: pierogi - farsz
Od: "wkn" <w...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

W tym roku mam trzy rodzaje pierogow i odtad juz zawsze bede robila czesc
farszu z kapusty laczonej:
50 dag kiszonej
troche wiecej objetosciowo swiezej bialej
40 dag pieczarek
sol, ostra papryka
cebula
Po ugotowaniu podsmazyc wszystko razem z uduszonymi pieczarami i cebula, a
potem zmielic w maszynce na sitku o grubych oczkach.
Miam, miam...


Przepraszam, ze ja tak na ostatnia chwile w tym roku zamiast elegancko na
stronie i w ogole, ale dreptanie po domu o kulach z lekkko sztywnym kolanem
mnie nieco dobija.

Wszystkim baaardzo wesolych i baaaaaaardzo smacznych swiat :)

wkn


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

kartofelki - polecam :)
tiramisu - problem
Czy mozna dac lukier na zimne ciasteczka?
swieta AD 2002
salatka owocowa - jaki przepis?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »