« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-12-24 13:11:36
Temat: pierogi - farszW tym roku mam trzy rodzaje pierogow i odtad juz zawsze bede robila czesc
farszu z kapusty laczonej:
50 dag kiszonej
troche wiecej objetosciowo swiezej bialej
40 dag pieczarek
sol, ostra papryka
cebula
Po ugotowaniu podsmazyc wszystko razem z uduszonymi pieczarami i cebula, a
potem zmielic w maszynce na sitku o grubych oczkach.
Miam, miam...
Przepraszam, ze ja tak na ostatnia chwile w tym roku zamiast elegancko na
stronie i w ogole, ale dreptanie po domu o kulach z lekkko sztywnym kolanem
mnie nieco dobija.
Wszystkim baaardzo wesolych i baaaaaaardzo smacznych swiat :)
wkn
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |