« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-01-15 11:42:59
Temat: pizza a Przemysław K.Nie wiem czy jest to "osobnicze", ale mnie, w wątku "pizza" wszystkie
wiadomości od Przemka wycięło - "wiadomość nie jest dluzej dostepna na
serwerze". Nie podpadles Ty mafii z tym przecierem?
A nas zkoncentrat do pizzy sie nie nadaje - za kwasny.
MM
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-01-24 13:29:07
Temat: Re: pizza a Przemysław K.
Marcin M <h...@k...com.pl> wrote in message
news:85pm3d$38l$1@sunsite.icm.edu.pl...
> Nie wiem czy jest to "osobnicze", ale mnie, w wątku "pizza" wszystkie
> wiadomości od Przemka wycięło - "wiadomość nie jest dluzej dostepna na
> serwerze". Nie podpadles Ty mafii z tym przecierem?
>
> A nas zkoncentrat do pizzy sie nie nadaje - za kwasny.
>
> MM
ja tez nie moglam nic przeczyac, a tak bardzo bym sie chciala dowiedziec
jaki jest przepis Przemyslawa K na pizze puchata ... i moze nie puchata
"crust" tez :)))
Pozdrawiam,
MM
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-01-24 13:50:58
Temat: Re: pizza a Przemysław K.
Marta M napisał(a):
> Marcin M <h...@k...com.pl> wrote in message
> news:85pm3d$38l$1@sunsite.icm.edu.pl...
> > Nie wiem czy jest to "osobnicze", ale mnie, w wątku "pizza" wszystkie
> > wiadomości od Przemka wycięło - "wiadomość nie jest dluzej dostepna na
> > serwerze". Nie podpadles Ty mafii z tym przecierem?
> >
> > A nas zkoncentrat do pizzy sie nie nadaje - za kwasny.
> >
> > MM
>
> ja tez nie moglam nic przeczyac, a tak bardzo bym sie chciala dowiedziec
> jaki jest przepis Przemyslawa K na pizze puchata ... i moze nie puchata
> "crust" tez :)))
>
> Pozdrawiam,
> MM
To w takim razie jeszcze ja - też nie mogłam tego przeczytać i bardzo
jestem ciekawa przepisu.
Przemku, czy mógłbyś powtórzyć?
Joanna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-01-24 13:58:25
Temat: Re: pizza a Przemysław K.> ja tez nie moglam nic przeczyac, a tak bardzo bym sie chciala dowiedziec
> jaki jest przepis Przemyslawa K na pizze puchata ... i moze nie puchata
> "crust" tez :)))
A zeby bylo calkiem smiesznie , to ja tam nie podawalem przepisow na ciasto,
tylko byla rozmowa o wyzszosci sosu pomidorowego nad koncentratem :))))
A jesli chodzi o przepis na ciasto, to cienkie robie tzw. polkruche.
Niestety, nie wszystkim bedzie smakowac, bo bywa troche twarde, ale ja takie
lubie. Miz enosze natomiast jak ciasto jest wielkie jak babka drozdzowa i
zaglusza cala reszte :))
Przemyslaw Koziarski
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |