Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia pół cukinii

Grupy

Szukaj w grupach

 

pół cukinii

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 11


« poprzedni wątek następny wątek »

11. Data: 2006-02-10 14:16:15

Temat: Re: pół cukinii
Od: notujaca <n...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

in article 1rrs2nd94d2ik$....@c...net, Tatiana at
yennefer12*antyspam*@go2.pl wrote on 10/02/2006 14:57:

> Dnia Fri, 10 Feb 2006 14:55:08 +0100, Waćpanna lub waćpan notujaca, w
> wiadomości <news:C01259CC.D37%notujaca@gazeta.pl> zawarł, co następuje:
>
>> notująca (wyedukowana na grupie, która wczoraj zrobiła pyszne prawie
>> oryginalne leczo)
>
> to jak się wyedukowałaś to dlaczego prawie oryginalne?
> i kto w ogóle robi leczo w zimie, gdy papryka jest droga jak pierun... ;>

:-) Prawie oryginalne bo bez smalcu. No i na zagryche zamiast kiełbasy było
tofu. Ale błądze świadomie ;-)

A papryka droga fakt, ale upolowałam w sklepie taką białą paprykę,
wyglądającą zupełnie jak ta, z której leczo serwują w knajpach. Więc
zaszalałam. A na dwie osoby pół kilo papryki starczyło.

notująca

--
pzdr notująca
krytyk rzeczywistości

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

menu na kaca
Gdzie kupię około 30l garnek?
Zapracuj na internet
Bakterie mlekowe
Zapiekanka Pascala - co dodac, zmienic?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »