Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia pytanie o budyń (z torebki)

Grupy

Szukaj w grupach

 

pytanie o budyń (z torebki)

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-01-03 16:39:28

Temat: pytanie o budyń (z torebki)
Od: "Ewa P." <e...@b...wroc.pl> szukaj wiadomości tego autora

Zawsze mnie nurtowało dlaczego w instrukcji podają, że trzeba wyplukać
slaaterki zimną wodą. Może wiecie?

Ewa


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-01-03 17:07:50

Temat: Re: pytanie o budyń (z torebki)
Od: "SOLOCONTE" <s...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Ewa P." <e...@b...wroc.pl> napisał w wiadomości
news:bt6qti$48h$1@opat.biskupin.wroc.pl...
> Zawsze mnie nurtowało dlaczego w instrukcji podają, że trzeba wyplukać
> slaaterki zimną wodą. Może wiecie?
>
> Ewa
>
Aby sie goracy budyń do salaterek nie przyklejał :)

Soloconte


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-01-03 21:23:16

Temat: Odp: pytanie o budyń (z torebki)
Od: "Basiek" <bkolodziej_nospam@eastwest_nospam_.pl> szukaj wiadomości tego autora

< Aby sie goracy budyń do salaterek nie przyklejał :)

Swietnie, tylko, ze ja juz od dawna nie plucze salaterek zimna woda.
Kiedys glupia postanowilam robic wszystko dokladnie z instrukcja na torebce
i stracilam salaterke.
Nie ma to jak wyplukac salaterke zimna woda, a potem wlac do niej goracy
budyn, nieprawdaz.
No chyba, ze komus chce sie czekac i studzic go w garnku, zanim przeleje do
salaterki.

P.S. Czasami plucze goraca woda.

Pozdrawiam.
Basiek.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Sos worchestershire - da się zrobić samemu?
[P] babeczki z nadzieniem cytrynowym
mrozona pizza....
Kuchnia
a ja wciaz szukam szklanych foremek do ciasta

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »