« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-04-14 09:02:58
Temat: PrzepisZnak ktoś jakiś dobry sprawdzony przepis na pizze ,
Dziękuje
Pozdrawiam
Marcin
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-04-14 10:19:39
Temat: Re: Przepis
Użytkownik "Marcin" <s...@t...pl> napisał w wiadomości
news:a9bgja$m1f$1@news.tpi.pl...
> Znak ktoś jakiś dobry sprawdzony przepis na pizze ,
>
>
szukaj
w archiwum
http://groups.google.com.pl/groups?hl=pl&q=pizza&btn
G=Szukaj+z+Google&meta=g
roup%3Dpl.rec.kuchnia
, albo w sprawdzonej pizzerii :)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-04-14 10:23:51
Temat: Re: Przepis
>> Znak ktoś jakiś dobry sprawdzony przepis na pizze ,
>>
>>
>> Dziękuje
>>
>> Pozdrawiam
>>
>> Marcin
>>
>Ratunku, PROWOKATOR!!!!!!!!!!
>
>Agata Solon, naturalna
w dodatku niedzielny prowokator, takiego przejechac na pasach to
20 punktow murowane
Krysia - a gdziez to sie moja anielska cierpliwosc podziala, no
gdzie?
>
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeeds.Com, Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeeds.com The Largest Usenet Servers in the World!
------== Over 100,000 Newsgroups - Ulimited downloads - 19 servers ==-----
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-04-14 10:24:22
Temat: Re: Przepis
Użytkownik Marcin <s...@t...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:a9bgja$m1f$...@n...tpi.pl...
> Znak ktoś jakiś dobry sprawdzony przepis na pizze ,
>
>
> Dziękuje
>
> Pozdrawiam
>
> Marcin
>
Ratunku, PROWOKATOR!!!!!!!!!!
Agata Solon, naturalna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-04-14 11:09:42
Temat: Re: Przepis
Użytkownik "Marcin" <s...@t...pl> napisał w wiadomości
news:a9bgja$m1f$1@news.tpi.pl...
> Znak ktoś jakiś dobry sprawdzony przepis na pizze ,
>
400 g maki
30 g drozdzy
1 lyzka cukru
1/4litra letniej wody
szczypta soli
2 lyzki oliwy z oliwek
Robi sie troszke inaczej niz zwykle ciasto drozdzowe
w wielkim skrocie wrzucasz make, rozkruszone drozdze, cukier i wode i
pozostawic przykryte do wyrosniecia. Ok 30 min.
Pozostale dodac pozniej i dokladnie rozrobic na gladka mase.
To jest wszystko. Pozniej wkladasz na blache i nakuwasz widelcem. Polewasz
jakims sosem. Moze byc kupny, a jak nie to jak chcesz to Ci dam pozniej
przepisa na sos.
Dodajesz takie dodatki jakie tylko chcesz. Pomidory, papryka, salami,
szynka, co chcesz... Posypujesz startym serem. Ale pamietaj!!!!!!!
koniecznie musisz dodac oregano, bo to prawie caly smak pizzy.
Zyze milej zabawy
--
Agnieszka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-04-14 16:46:41
Temat: Re: Przepis
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:p3mibu8as8d25n2gi2dib7rtjbkkk2acpc@4ax.com...
> w dodatku niedzielny prowokator, takiego przejechac na pasach to
> 20 punktow murowane
> Krysia - a gdziez to sie moja anielska cierpliwosc podziala, no
> gdzie?
> >
>
> K.T. - starannie opakowana
prowokator i na pewno przepisu na racuchy nie zna!
Mechcia
warczaca dzis
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-04-14 17:27:46
Temat: Re: Przepis
Użytkownik Agnieszka Skrobowska <h...@p...wp.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:a9bo2b$2a7$...@h...uw.edu.pl...
> 400 g maki
..............<ciach>
No tak, zawsze znajdzie sie ktos kto da sie sprowokowac.......
Agata Solon, naturalna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-04-14 19:01:54
Temat: Re: Przepis
Użytkownik "Agata Solon" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:a9cdth$lvf$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik Agnieszka Skrobowska <h...@p...wp.pl> w wiadomości do
> grup dyskusyjnych napisał:a9bo2b$2a7$...@h...uw.edu.pl...
>
> > 400 g maki
> ..............<ciach>
>
> No tak, zawsze znajdzie sie ktos kto da sie sprowokowac.......
>
a nawet sie dam sprowokowac, zeby Ci na to odpisac. Nie mozna?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-04-14 20:04:18
Temat: Re: PrzepisKrysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote:
>Krysia - a gdziez to sie moja anielska cierpliwosc podziala, no
>gdzie?
..pewnie wyjechala na weekend...pogoda ladna była...dzis
AgataW.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-04-14 20:12:38
Temat: Re: Przepis
Użytkownik "Agnieszka Skrobowska" <h...@p...wp.pl> napisał w
wiadomości news:a9cjnp$c4l$1@h1.uw.edu.pl...
> >
> > No tak, zawsze znajdzie sie ktos kto da sie sprowokowac.......
> >
>
> a nawet sie dam sprowokowac, zeby Ci na to odpisac. Nie mozna?
> >
Mozna mozna, my tu przeciez uwielbiamy pizze ...
AniaK
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |