« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-11-14 09:57:28
Temat: schab z rękawaCo zrobić, zeby mały kawałek schabu (30 dkg) pieczony w foliowym rękawie nie
był suchy.
Napiszcie jak duży ma być ten rękaw, ile wody, tłuszczu, czy i kiedy rozciąć
rękaw. Już sama nie wiem, czego się przyczepić.
Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-11-14 10:09:47
Temat: Re: schab z rękawa
Użytkownik "Ewa P." <e...@b...wroc.pl> napisał w wiadomości
news:bp28eu$keb$1@opat.biskupin.wroc.pl...
> Co zrobić, zeby mały kawałek schabu (30 dkg) pieczony w foliowym rękawie
nie
> był suchy.
> Napiszcie jak duży ma być ten rękaw, ile wody, tłuszczu, czy i kiedy
rozciąć
> rękaw. Już sama nie wiem, czego się przyczepić.
>
Jeśli to ma być na zimno, to wystudzić w zamkniętym rękawie, jeśli na ciepło
to rozciąć bezpośrednio przed podaniem.
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-11-14 10:47:57
Temat: Re: schab z rękawawłaśnie upiekłam schabik w rękawie foliowym, bez dodatku wody i tłuszczu
(tylko wytopiony ze schabu) . Rozciełam jakieś 10-15 min. przed końcem
pieczenia i teraz jest idealny. Lekko wilgotny w środku. Będzie jak znalazł
do chleba.
pozdrawiam
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |