Senior.pl - aktywni w każdym wieku

Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia slonina peklowana slonina peklowana

Grupy

Szukaj w grupach

 

slonina peklowana



Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!not-for-mail
From: "Marek Banaś" <b...@f...sos.com.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: slonina peklowana
Date: Mon, 17 Jul 2000 16:21:24 +0200
Organization: http://news.icm.edu.pl/
Lines: 5
Message-ID: <8kv4tf$osm$1@sunsite.icm.edu.pl>
NNTP-Posting-Host: dial-166-31.dialup.medianet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: sunsite.icm.edu.pl 963843823 25494 193.192.166.31 (17 Jul 2000 14:23:43 GMT)
X-Complaints-To: a...@n...icm.edu.pl
NNTP-Posting-Date: 17 Jul 2000 14:23:43 GMT
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6700
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6700
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:31253
Ukryj nagłówki

Szanowni Grupowicze,
Moze ktokolwiek wie jak przyrzadza sie takowy specjal?
Pozdr.


 
Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
Jakie jabłka to racuchów
Fenkuł
Kaczka pieczona rozpływająca się w ustach - po ikselsku :-)
Puree grochu i jabłek - do golonki (przypomnienie).
Sola pod beszamelem.
kiszenie korzenia selera
Ratunku, wegańska uczta
Muszki :-)
Zielone pomidory!
ratowanie kapusty
Dla Stokrotki gratulacje
Ziemniaczki moje kochane :-)
Trochę historii
Proponuję trochę zwolnić..
No to coś z moich rejonów...
Leica's Peter Reimer: Why did you hire this LOWLIFE John Taulien?
Jakie jabłka to racuchów
Handel ludźmi
Los inteligencji
preparat do impregnacji kamienia
Łagry oralne
"Bogowie".
Fenkuł
Szok!
Ile gazu wam idzie na ogrzewanie ??
Siusior
Pomnik JPII przy Notre Dame.
Jak zostać ogrodnikiem? - blog
Kaczka pieczona rozpływająca się w ustach - po ikselsku :-)
Puree grochu i jabłek - do golonki (przypomnienie).

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X