« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2008-11-30 16:06:19
Temat: śmietana + oliwajak nalepiej łączyć śmietanę z oliwą, aby się nie rołaziły? (przed
podgarzniem / po ?)
np do łososia duszonego
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2008-11-30 18:07:22
Temat: Re: śmietana + oliwa
Użytkownik "yapann" <y...@o...pl> napisał w wiadomości
news:ggudlc$122$1@achot.icm.edu.pl...
> jak nalepiej łączyć śmietanę z oliwą, aby się nie rołaziły? (przed
> podgarzniem / po ?)
> np do łososia duszonego
śmietana -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Jaros%C5%82aw_%C5%9Amie
tana
oliwa -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Oliwa
--
Posted Via Newsfeeds.com Premium Usenet Newsgroup Service
----------------------------------------------------
------
http://www.Newsfeeds.com
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2008-11-30 18:59:08
Temat: Re: śmietana + oliwaUżytkownik "GM Diabełsón ÓÓÓ" <h...@s...org> napisał w wiadomości
news:vDAYk.20024$0o6.6614@newsfe21.ams2...
> śmietana -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Jaros%C5%82aw_%C5%9Amie
tana
> oliwa -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Oliwa
ale duet będzie?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2008-11-30 19:16:02
Temat: Re: śmietana + oliwa
Użytkownik "yapann" <y...@o...pl> napisał w wiadomości
news:ggunpe$c0p$1@achot.icm.edu.pl...
> Użytkownik "GM Diabełsón ÓÓÓ" <h...@s...org> napisał w wiadomości
> news:vDAYk.20024$0o6.6614@newsfe21.ams2...
>> śmietana -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Jaros%C5%82aw_%C5%9Amie
tana
>> oliwa -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Oliwa
>
> ale duet będzie?
raczej nie ):
--
Posted Via Newsfeeds.com Premium Usenet Newsgroup Service
----------------------------------------------------
------
http://www.Newsfeeds.com
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2008-11-30 20:19:44
Temat: Re: śmietana + oliwaDnia Sun, 30 Nov 2008 17:06:19 +0100, yapann napisał(a):
> jak nalepiej łączyć śmietanę z oliwą, aby się nie rołaziły? (przed
> podgarzniem / po ?)
> np do łososia duszonego
samą śmietanę z oliwą? bez zagęszczacza w postaci np. mąki albo sera? ja
spróbowałabym połączyć lekko ciepłą, ale nie gorącą, oliwę z gęstą śmietaną
w temp. pokojowej. na wszelki wypadek dałabym jeszcze albo ser żółty starty
albo serek topiony, tudzież odrobinę mąki. przy dobrym mieszkaniu nie
rozwarstwia się. ale sama oliwa z samą śmietaną - nie wiem, czy to się
uda....
pozdr.
K.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2008-11-30 20:43:15
Temat: Re: śmietana + oliwaGM Diabełsón ÓÓÓ pisze:
>> ale duet będzie?
> raczej nie ):
nie zabieraj mu nadzei, bo jego ojcowie jósz pały stawiają, a w sypialni
wisi nowa firanka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |