« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-10-14 15:55:10
Temat: sos jogurtowy - zageszczenieWitam serdecznie Państwa ! Mam problem, i nie wiem jak go rozwiązać. Co
trzeba dodać do sosu jogurtowego (typowego do salatek), alby był bardziej
gęsty ?
--
Pozdrawiam
Daniel Jakubowski
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-10-14 16:24:34
Temat: Re: sos jogurtowy - zageszczenie
Użytkownik "Daniel Jakubowski" <d...@S...pl> napisał w
wiadomości news:12hjunojn9p0p$.dlg@boncki.wolin.pl...
> Witam serdecznie Państwa ! Mam problem, i nie wiem jak go rozwiązać. Co
> trzeba dodać do sosu jogurtowego (typowego do salatek), alby był bardziej
> gęsty ?
>
skrobie modyfikowaną
maczke drzewa chleba swietojańskiego
żelatyne, agar ...
symboli E nie pamietam ale jak poguglac to sie znajdzie..;))
M.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2005-10-14 16:42:08
Temat: Re: sos jogurtowy - zageszczenieMarek W. napisal(a):
>> Witam serdecznie Państwa ! Mam problem, i nie wiem jak go rozwiązać. Co
>> trzeba dodać do sosu jogurtowego (typowego do salatek), alby był bardziej
>> gęsty ?
> skrobie modyfikowaną
W sklepach latwo dostać ? Nic mi to bowiem nie mowi.
> żelatyne, agar ...
Żelatyne to sie po prostu z torebki wsypuje tak ? :)
--
Pozdrawiam
Daniel Jakubowski
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2005-10-14 17:31:09
Temat: Re: sos jogurtowy - zageszczenie
Użytkownik "Daniel Jakubowski" <d...@S...pl> napisał w
wiadomości news:d97yx7yguj13.dlg@boncki.wolin.pl...
> Marek W. napisal(a):
>
> >> Witam serdecznie Państwa ! Mam problem, i nie wiem jak go rozwiązać. Co
> >> trzeba dodać do sosu jogurtowego (typowego do salatek), alby był
bardziej
> >> gęsty ?
> > skrobie modyfikowaną
>
> W sklepach latwo dostać ? Nic mi to bowiem nie mowi.
>
> > żelatyne, agar ...
>
> Żelatyne to sie po prostu z torebki wsypuje tak ? :)
>
>
> --
> Pozdrawiam
> Daniel Jakubowski
terzba najpierw rozmoczyc w garnuszku, poczekac aż napęcznieje
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |